توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با main menu -all در ایجاد سایت چند زبانه
mahdi_asadi
08-09-2012, 10:59 PM
با سلام
من برای اینکه یک سایت دوزبانه ایجاد کنم مطابق دستورالعمل دو منو بنام های " منوی اصلی " و main menu english " ایجاد کردم و در دوزبانه کردن سایت هیچ مشکلی ندارم ولی main menu -all در موقعیت پیشفرضی بدون قرار دادن در یک ماژول است و براحتی با جایگزینهای فارسی و انگلیسی جایگزین نمی شود و در هر صورت بر صفحه ظاهر می گردد
لطفا راهنمایی نمایید
Mostafa3D
08-09-2012, 11:18 PM
من دقیقا متوجه منظور شما نشدم
ولی منو های سایت دو زبانه باید اینطوری باشه
1- منو - > صفحه اصلی -> پیشفرض - زبان : همه
2- منوی اصلی -> صفحه اصلی -> پیشفرض - زبان : فارسی
3- Main Menu -> خانه ( Home ) -> پیشفرض - زبان : انگلیسی
موفق باشید
mahdi_asadi
08-10-2012, 12:06 AM
ببخشید من بد توضیح دادم
ببینید من در یک آموزش که برای چند زبانه کردن سایت بود دیدم که منو صفحه اصلی پیش فرض (زبان--> همه ) موقعیت ماژولی اش را در ماژول منیجر پیدا می کردند و در حالت منتشر نشده قرار می دادند و منو های اصلی فارسی و انگلیسی را در همین موقیت قرار می دادند ( به حالت منتش شده ) مشکل من اینه که منو اصلی پیش فرض من در قالبی که استفاده کرده ام در یک ماژول قرار نگرفته !؟
بنظرتان باید چکار کنم
mahdi_asadi
08-10-2012, 07:56 AM
اصولا آیا این امکان وجود دارد که منوی اصلی در یک ماژول قرار نگیرد ؟
hesam_bdl
08-11-2012, 08:15 AM
سلام دوست عزیز. من هم چنین مشکلی رو داشتم و دارم. اما در مورد قالب های مثل امیر کبیر یا همون یوگریدز که پیش فرضه راه اینه:
برای مشکل منوی پیشفرض بالا
تنطیمات قالب=> تنطیمات منوی بالا=> انتخاب منو
البته این راه اصولی نیست و در واقع انتخاب این گزینه وتو کننده دستور قبل و اصلی هست. که منم دنبال اون میگردم.!
mahdi_asadi
08-11-2012, 09:39 AM
اگر به نتیجه رسیدید خبرم کنید ممنون !:rose:
mahdi_asadi
08-11-2012, 11:35 AM
با این دستور العملی که شما دادید بازم فقط میشه فقط یکی از منوهای فارسی و یا انگلیسی را نشان داد و نه هر دو و بازم به مشکل بر می خوریم :sad:
hesam_bdl
08-12-2012, 06:45 PM
دوست عزیز. قرار شد طبق آموزش چند زبانه کنیم.
جواب میده. فکر کنم شما استایل قابل رو کپی نکردی؟!!!
اول از قالب کپی بگیر و هر کپی رو به یک زبان اختصاص بده بعد این مسیر رو واسه هر زبان جدا اجرا کن.
Truth
08-13-2012, 08:14 AM
دوست عزیز. قرار شد طبق آموزش چند زبانه کنیم.
جواب میده. فکر کنم شما استایل قابل رو کپی نکردی؟!!!
اول از قالب کپی بگیر و هر کپی رو به یک زبان اختصاص بده بعد این مسیر رو واسه هر زبان جدا اجرا کن.
دوست گرامی، مدت ها بود که من هم گرفتار این مشکل بودم و از این بابت بسیار عصبی شده بودم! اما راهنمایی شما موجب حل مشکلم شد.
متاسفانه آموزش گام به گام که در ویکی این سایت برای دو زبانه کردن وجود دارد، کامل نیست و باعث گیج شدن می شود!!!
اگر در هر زمینه ای نیاز به کمک داشتید، می توانید روی من حساب کنید.تا اگر از عهده ام بربیاید حتما کمکتان کنم.
با احترام فراوان!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.