توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال یه سوال خیلی ضروری و مهم
markiw
08-11-2012, 01:04 PM
سلام خدمت دوستان
آقا من یه هاست خریدم دامنه هم خریدم همه کارا رو کردم جوملا هم کامل نصب کردم حالا وارد سایت که میشم سایت جوملا امیرکبیر رو نشون میده میخوام همشو پاک کنم مطالب خودمو بزارم الان دوروزه هرچی سعی میکنم نمیتونم باید چه کار کنم ؟ ازتون خواهش میکنم فقط هرچه زودتر جواب منو بدین خیلی ممنون.
P30Yaran
08-11-2012, 01:30 PM
سلام
مراحل زیر رو انجام بدید :
برای حذف قالب و نصب قالب جدید = مدیریت افزونه ها - مدیریت قالب ==> قالب جدید رو نصب کن بعد پیشفرض قرارش بده و قالب امیرکبیر رو حذف کن!
برای حذف محتوی یا مطالب= مدیریت محتوی - مدیریت مطالب و مدیریت مجموعه ! ===> مطالب و مجموعه های مورد نیاز خودت رو بساز و قبلی ها رو حذف کن
برای ساخت منو و ویرایش منو = مدیریت منو - منوی اصلی رئ ویرایش بزن
سوال دیگری بود بفرمائید پاسخ بدیم
موفق باشید
kazem12
08-11-2012, 01:41 PM
با سلام
چطور می تونم لوگو بالای سایت رو(دارای بخش جستجو) حذف و لوگوی خودم قرار بدم ؟
با تشکر
markiw
08-11-2012, 01:41 PM
ممنون که جواب دادی قالب عوض شد ولی بازم هدر و فوتر سایت مخصوص جوملا است نوشته جوملا من میخوام هدرشو عوض کنم هدر مخصوص سایت خودمو قرار بدم باز ممنون اگه جواب بدی؟
kianesfahan
08-11-2012, 02:47 PM
با سلام
چطور می تونم لوگو بالای سایت رو(دارای بخش جستجو) حذف و لوگوی خودم قرار بدم ؟
با تشکر
با عرض سلام .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم . در ابتدا توصیه می کنیم قوانین انجمن را مطالعه و سوال جدید را در تایپیک جدید مطرح نمائید .
مشاهده قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دوست عزیز ادرس سایت خود را درج کنید تا بتوانیم راهنمایی فرمایم .
موفق باشید .
kianesfahan
08-11-2012, 02:50 PM
ممنون که جواب دادی قالب عوض شد ولی بازم هدر و فوتر سایت مخصوص جوملا است نوشته جوملا من میخوام هدرشو عوض کنم هدر مخصوص سایت خودمو قرار بدم باز ممنون اگه جواب بدی؟
دوست عزیز آدرس سایت خود را درج کنید تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم .
در ضمن طبق قوانین انجمن از عنواین مناسب برای درج سوالات خود استفاده فرمائید .
موفق باشید .
markiw
08-11-2012, 03:18 PM
ربطی به گذاشتن آدرس نداره من فقط میخوام بدونم تو کدوم قسمت میتوم هدر را عوض کنم ممنون.
kianesfahan
08-11-2012, 04:34 PM
ربطی به گذاشتن آدرس نداره من فقط میخوام بدونم تو کدوم قسمت میتوم هدر را عوض کنم ممنون.
دوست عزیز ربط داره .
وقتی من نمی دونم سایت شما دراه از چه قالبی استفاده می کنه شما که استاد هستید میشه بفرماید چه طوری بگویم هدر را تعویض کنید ؟
اگر نمیخواهید ادرس سایت به صورت عمومی منشتر شود ادرس سایت را برایم پ. خ کنید .
موفق باشید .
markiw
08-11-2012, 04:53 PM
دوست من سایت من قالب نداره صفحه کلا سفیده
kianesfahan
08-11-2012, 04:58 PM
دوست عزیز میشه پس بفرماید از کجا می خواهید هدر سایت تان را عوض کنید ؟؟؟
poonoodi
08-11-2012, 10:45 PM
دوست من سایت من قالب نداره صفحه کلا سفیده
سلام
شما طبق توصیه دوستان قالب سایت (قالب امیر کبیر ) رو حذف کردید
پس ابتدا قالب مد نظر رو نصب کرده و سپس بر اساس قالب جدید نسبت به تغییر هدر اقدام فرمایید
پس از نصب قالب جدید در صورتی که نتوانستید هدر را عوض کنید در انجمن تاپیک زده و با ذکر نام قالب یا ادرس سایت از دوستان کمک بخواهید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.