توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کامپوننت UddeIm
tazevared
08-11-2012, 08:16 PM
با سلام به دوستان خوب
من کامپوننت UddeIm رو نصب کردم ولی مشکل بزرگی هست که وقتی تو سایت میخوام پیغام ها ببینم یا ارسال پیغام رو که میزنم ای خطا را میده
modules/mod_janewsticker/helper.php on line 22
در ضمن در مدیریت هم پیغامی با این مضمون میده
اطلاعات
'توقف ارسال ايميل' فعال شده است.
لطفا کمک کنید
ممنون میشم
poonoodi
08-11-2012, 10:38 PM
سلام
در مورد قسمت دوم سوالتون باید بگم که تو تنظیمات کامپوننت میتونید گزینه ارسال ایمیل را پیدا و در صورت نیاز خاموش کنید
تا برای هر ارسال پیام در سایت برای شخص گیرنده پیام یک ایمیل اطلاع رسانی هم ارسال گردد
tazevared
08-12-2012, 10:10 AM
با سلام و تشکر من دیشب تا دیر وقت تونستم مشکل دوم را حل کنم همانطور که شما هم اشاره کردید ولی مشکل اول همچنان باقی است و کسی به فکر کمک به من نیست متاسفانه
لطفا کمک
poonoodi
08-13-2012, 08:32 PM
در تنظیمات برنامه به سربرگ ایمیل رفته و اخرین گزینه یعنی توقف ارسال ايميل
رو خیر انتخاب کنید
موفق باشید
tazevared
08-14-2012, 02:49 PM
با سلام به دوست خوبم من مشکل توقف ارسال ایمیل رو حل کردم ولی مشکل اول همچنیان باقی است و متاسفانه هیچ سر در نمیارم
لطفا کمکم کنید
poonoodi
08-15-2012, 12:39 AM
با غیر فعال کردن یا حذف مازول ja news ticke مشکل حل میشه؟
tazevared
08-15-2012, 05:30 PM
با سلام و تشکر وقتی این ماژول را غیر فعال میکنم پیغام تغییر میکنه و اینبار برای ماژول بولتین همین خطا را میده در زیر گذاشتم
باید یه راهی باشه امید وارم چون واقعا نیاز دارم به سیستم پیغام دهی
Fatal error: Class 'JModel' not found in /hsphere/local/home/xxx/xxxxxx.com/modules/mod_jabulletin/helper.php on line 16
به هر رو بازم تشکر میکنم اگه راه حل دیگه ای هست لطف کنید راهنمایی کنید
poonoodi
08-15-2012, 07:07 PM
ایا با وجود این خطاها سیستم پیام خصوص درست کار میکنه ؟
اگر جواب مثبته
بررسی کنید در تنظیمات جوملا display error روشن است
اگر عیب یابی سیستم روشن است خاموش کنید تا این خطاها در صفحه سایت دیده نشن
tazevared
08-16-2012, 03:23 PM
با سلام نه اصلا کار نمیکنه فقط این مساژ رو میده و چیز دیگه ای باز نمی شه و سیستم پیام کار نمیکنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.