PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با htaccess

hassan.joomla
08-12-2012, 11:23 PM
دوستان لطفا یه راهنمایی بفرمایید

من خیلی گشتم ولی مطلب درست پیدا نکردم
من نصب جولا را در یک پوشه انجام دادم
1- می شه بگید چطور صفحه ایندکس را به صفحه اصلی ارجا بدم؟
فایل htaccess را تغییر نام دادم
حالا چی کار کنم؟
2- این موضوع را ببینید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>بهینه-سازی-htaccess?highlight=htaccess (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آیا این کد ها از نظر امنیتی مشکلی ایجاد نمی کنه؟

لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر

مهدی.
08-14-2012, 02:09 PM
سلام

منظوتون از این جمله چی هستش ؟

1- می شه بگید چطور صفحه ایندکس را به صفحه اصلی ارجا بدم؟

هر منویی که در آیتمهای منوی سایت شما پیشفرض شده باشد صفحه اصلی شما شناخته میشود !

در رابطه با مورد دوم هم این موارد برای امنیت سایت مشکلی بوجد نمیارند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

hassan.joomla
08-14-2012, 03:05 PM
سلام

منظوتون از این جمله چی هستش ؟

هر منویی که در آیتمهای منوی سایت شما پیشفرض شده باشد صفحه اصلی شما شناخته میشود !

در رابطه با مورد دوم هم این موارد برای امنیت سایت مشکلی بوجد نمیارند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

من جوملا را در یک پوشه نصب کردم
حالا می خوام بدونم چطور باید سایت را وقتی آدرس را می زنم نشون بده
حالا هیچی نشون نمی ده باید اسم پوشه را هم اظافه کنم تاصفحه اصلی سایت را نشون بده
حالا می شه کمک کنید

مهدی.
08-25-2012, 07:12 AM
سلام

دوست عزیز ! شما میخواهید سایتتان بدون وارد کردن پوشه باز شود ؟

یا اینکه میخواهید وقتی کسی آدرس سایت را وارد میکند خودکار وارد پوشه شود ؟

برای مورد اول کافیست شما تمام اطلاعات موجود در پوشه را به شاخه روت هاستتان منتقل کنید و فایل کانفیگ را باز کنید و مسیرها را ویرایش کنید.

برای مورد دوم هم کافیست شما به مدیریت پانل خود وارد شوید و از ریدایرکت استفاده کنید که کار سختی نیست ! اگر از دایرکت ادمین یا سی پانل برای مدیریت هاست بهره میبرید !

خواهشی هم که از شما دارم اینه که سعی کنید سوالات خود را انقدر گنگ و نا مفهوم مطرح نکنید ! متن شما رو باید 10 بار خوند و تحلیل کرد تا متوجه شد ! اونم با احتمالات بسیار زیاد و شانسی ! طرح درست سوال توسط شما نصف پاسخ خواهد بود و سرعت در به دست آوردن پاسخ !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست