PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اررور در هنگام نصب افزونه

arjang66
08-13-2012, 03:29 PM
سلام من هر افزونه ای که میخوام نصب کنم این ارررور را میده

JFolder::create: Infinite loop detected
JFTP::store: Bad response
اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل

به همه فولدر هایی که توی سطح دسترسی پوشه ها هست هم پرمیژن دادم و safe mode هم off تنظیم کردم .
لطفا راهنمایی کنید

jalal_iranian
08-14-2012, 04:43 PM
با سلام

طبق آموزش موجود در دانشنامه

بررسی خطاهای
JFolder::create: Infinite loop detected
JFTP::store: Bad response
اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل

که همراه با خطایی مشابه با خطای زیر میباشد

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>***/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) is not within the allowed path(s): (/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>***/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>***/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line
که همراه با open_basedir میباشد.

راه حل

این خطا همانطور که گفته شد مربوط به open_basedir می باشد که برای رفع آن باید از مدیر هاست بخواهید که این مشکل را برطرف کند.