ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال عوض نشدن نام سایت

farsiandesign
08-13-2012, 07:15 PM
سلام
من اخرین نسخه جوملا یعنی 2.5 را نصب کردم
اما وقتی در قسمت تنظیمات کلی ، نام سایت را از "جوملا 2.5 مزین به نام امیر کبیر" به نام دلخواه ام تغییر می دهم ، هر 2 نام با هم می ایند
یعنی هم نام دلخواه من می اید و هم نام پیشفرض(جوملا 2.5 مزین .....)
چکار کنم
یکی از دوستان گفت مشکل از این نسخه جوملاست

در ضمن

در ویرایش قالب هم چیزی پیدا نکردم

P30Yaran
08-13-2012, 08:03 PM
سلام
دوست عزیز مراحل زیر رو طی کنید (درضمن لطفا قبل از ایجاد تاپیک در انجمن جستجو کنید این مشکل چندین بار بحث شده)
مدیریت منو - منوی اصلی - صفحه اصلی رو ویرایش بزن
در بخش تنظیمات پیشرفته - نام سایت رو هر جی دوست دارید بزارید
موفق باشید

saze20
08-14-2012, 06:48 AM
از راهنمایی شما دوست عزیز متشکرم.
موفق باشید:o

spotlight
10-03-2012, 05:28 PM
سلام دوستان من می خوام سایتم درست بشه یعنی ادرسش بشه این
spotlight.ir
الان اسمش اینه چیکار کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shamimi
10-03-2012, 06:09 PM
یعنی روی لوکال !!!
خوب بیار رو هاستت درست بشه دیگه

این اسم سایتت

“Better Than The Book”

spotlight
10-04-2012, 05:27 AM
ببخشید من تازه وارد هستم ونمی دونم باید چیکار کنم توی کتاب جوملا هم چیزی در این مورد ندیدم، من از داخل کنترل پنل که وارد نمایش سایت میشم امیر کبیر را میاره، من گفتم دوست دارم ادرس سایتم بشه این
spotlight.ir
ولی الن از داخل کنترل پنل می رم بالا تو مرورگر می نویسه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چیکار کنم این عوض بشه خواهش می کنم یه توضیح بدهید خیر می بینید.

نوید
10-05-2012, 07:58 AM
سلام دوست عزیز
یک واضحتر توضیح میدید مشکل چیه و قراره چی بشه
موفق و پیروز باشید

spotlight
10-05-2012, 11:26 AM
مشکل من این که می خوام سایتم درست بشه ،فعال بشه من از تو بخش کنتر پنل وارد سایت می شم این را می نویسه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> چیکار کنم که این یکی را بالای مرورگر بنویسه وهمیشه با این ادرس وارد سایت بشه spotlight.ir ، خواهشا توضیح بدهید چه طوری باید این را تعغیر بدم که به هرکسی خواستم بگم وارد این ادرس بشه spotlight.ir نه ادرسی که بالا نوشتم،ممنون میشم به من یاد بدهید

shamimi
10-05-2012, 01:19 PM
خوب الانم ما همون دامین و بزنیم وارد سایت شما می شود دیگه درسته ؟!

spotlight
10-05-2012, 04:13 PM
بله اگه این را بزنید وارد میشید<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ولی من دوست دارم بشه اینspotlight.ir چیکارر کنم.

shamimi
10-05-2012, 05:24 PM
عزیزم این رو لوکال شماست حتما رو wamp یا xamp شما آموزش انتقال از این سیستم به هاست خود را پیدا کنید

abdollahi89
10-05-2012, 09:45 PM
بله اگه این را بزنید وارد میشید<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ولی من دوست دارم بشه اینspotlight.ir چیکارر کنم.

دوست عزیز شما که فرد مبتدی هستی بهتر هست از لوکال استفاده نکنی و جوملا رو با استفاده از File manager دامین ات upload کنی بعد تو قسمت phpmyadmin یه data base وuser بسازی بعد یوسر رو به دیتا بیس اضافه کنی و همه ی امکانات رو فعال کنی سپس به آدرس سایت یعنی spotlight.ir بری و جوملا رو نصب کنی.
یا حق

shmata
10-06-2012, 06:43 AM
مشکل من این که می خوام سایتم درست بشه ،فعال بشه من از تو بخش کنتر پنل وارد سایت می شم این را می نویسه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> چیکار کنم که این یکی را بالای مرورگر بنویسه وهمیشه با این ادرس وارد سایت بشه spotlight.ir ، خواهشا توضیح بدهید چه طوری باید این را تعغیر بدم که به هرکسی خواستم بگم وارد این ادرس بشه spotlight.ir نه ادرسی که بالا نوشتم،ممنون میشم به من یاد بدهید

سایت دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) چک کنید. و از طبقه بندی های آموزشی استفاده کنید (نصب جوملا , مدیریت جوملا , توسعه جوملا)