توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گوگل پلاس
bi.bi
08-13-2012, 07:27 PM
با سلام،
نیاز به کد برای فایل index ، برای اضافه کردن گوگل پلاس به همه صفحات سایتم مانند همین سایت دارم.
با تشکر.
bi.bi
08-13-2012, 10:03 PM
کد رو تهیه کردم، می خواستم بپرسم که این کد html رو باید در کدوم فایل index قالب قرار بدم؟
bi.bi
08-14-2012, 11:36 AM
از اینترنت کد php که باید به فایل index.php اضافه بشه رو پیدا کردم
اما الان مشکلی که دارم اینه که هین فایل index.php که در قالب سایتم قرار داره به شکل نامتعارفی و توش خبری از head و این جور چِیزا نیست. در ادامه چند خط اولش رو گذاشتم!!
وقتی کد رو بهش اضافه می کنم سایت کلاً سفید می شده!!!
<?php
// no direct access
defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );
include_once (dirname(__FILE__).DS.'libs'.DS.'kh.template.helpe r.php');
hamidy
08-14-2012, 12:07 PM
سلام
پلاگین های زیر رو بررسی کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 25zIjt9
موفق باشید
bi.bi
08-14-2012, 12:18 PM
ممنون، دارم بررسی شون می کنم،
حالا همون طور که در بالا گفتم، می خواستم بپرسم چرا فایل iindex سایت به این شکل در امده و قابل ویرایش نیستش؟
mahdi.manian
08-14-2012, 02:41 PM
سلام.
قالب شما کد های HTML را توی فایل index.php نگذاشته است. بگردید ببینید توی کدوم فایل هست و توی همو اضافه کنید.
یا علی
bi.bi
08-14-2012, 02:54 PM
با سلام، ممنون از جوابتون
متاسفانه منظورتون رو متوجه نمی شم!!
بگردم ببینم که چی، تو کدوم فایله؟
این فایال که باید دنبالش بگردم html هست یا php ??
با تشکر.
bi.bi
08-14-2012, 09:01 PM
با سلام،
من فایل php ای که کدهای html گوگل پلاس رو می شه در اون گذاشت رو پیدا کردم.
این فایل، فایل index.php در مسیر " ریشه جوملا--> ادمین ---> template ---> نام قالب" بود.
الان مشکلی که دارم، وقتی کد html گوگل پلاس رو در اون کپی می کنم دکمه گوگل فقط در قسمت مدیریت جولا نشان داده می شه نه در خود سایت.
فایل index.php در مسیر " ریشه جوملا-->ادمین --> template --> نام قالب" را در مسیر "ریشه جوملا--> template--> نام قالب" جایگزین فایل index.php کردم همه چیز بهم ریخت. بنابراین فایل ها را در جای خودشان قرار دادم.
حالا نمی دونم که فایل گوگل پلاس رو چجوری و در کدام فایل بزارم که در صفحات اصلی سایت نشان داده بشه.
ممنون می شم از توجه و راهنماییتون.
mahdi.manian
08-15-2012, 05:40 AM
سلام.
احتمالا شما توی قالب بخش مدیریت گوگل پلاس را گذاشتید!
ببینید اسم قالب سایتتون چیه توی فایل های php اش دنبال تگ </body> بگردید. هر جا پیداش کردید ، بالایش کد گوگل پلاس را بگذارید!
موفق باشید.
bi.bi
08-15-2012, 12:50 PM
با سلام،
آقا مهدی گفتم که خدمتون این فایل index.php
به فرمت html نیست. یعنی توش خبری از head body div و .. نیست.
قالب هم فقط یه فایل با فرمت php داره.
برای همین وقتی کد رو تو فایل می ذارم سایت بالا نمی یاد.!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.