PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد عدم نمایش مطالب زیر مجموعه در ماژول ها

carsworld.ir
08-15-2012, 11:03 AM
سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم.من مجموعه های سایتم تا 3-4 تا زیر مجموعه ادامه داره . وقتی مثلا ماژول آخرین مطالب نصب می کنم.بعدمیخام این ماژول موضوع مد نظرم و زیر مجموعه هاشو نشون بده،ولی به زیر مجموعه ها نمیره که آخرین مطالب رونشون بده . فقط وقتی همه مجموعه ها رو انتخاب کنم آخرین مطالب همه مجموعه هام رو نشون میده.اماخوب من میخام مطالب مجموعه خاصی رو نشون بده.آیا جایی تنظیمات خاصی داره ؟ در ضمن این روهم اضافه کنم که این مشکل رو با همه ماژول ها دارم. نسخه جوملا = 2.5.4 . کا 2 روهم نصب دارم وحتی توی مجموعه های کا2 هم این مشکل هست . لطفا راهنمایی کنین.ممنون

carsworld.ir
08-16-2012, 05:24 AM
سوال دوم هم دارم.لطفا اینم جواب بدین.من کا2 نصب کردم.توش هم مجموعه دارم هم مطلب.پس چرا مجموعه های کا2 توی ماژول های خود کا2 نشون داده نمیشه کهئمکن بتونم از اونا استفاده کنم ؟

mersad
08-18-2012, 09:04 AM
دروود

دوست عزیز ابتدا از ارسال پست های بی محتوا خود داری کنید

جوملا خودتون رو به اخرین نسخه ارتقا بدید ( در حال حاضر 2.5.6 ) > جوملا کامل اخرین ورژن روی جوملا خودتون اکسترکت کنید و پوشه installtion رو حذف کنید

برای مشکل کی2 هم بگید از چه ورژنی استفاده میکنید و از چه افزونه کمکی برای نمایش ؟

در پناه ایزد

carsworld.ir
08-19-2012, 06:10 AM
با سلام.ممنون از جوابتون . نسخه کا2 رو در زیر نوشتم.
کا2 نسخه 2.5.4
اگه ارتقا بدم مشکل حل میشه ؟ من احساس می کنم یه جایی باید تنظیمات رو دستکاری کرد . بعد 1 سال هم داشتم.شما که میگین ارتقا یعنی فایل های یک جوملای نصب شده 2.5.6 رو روی فایل هام اکسترکت کنم یا فایل های جوملای نصب نشده ؟