PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در نصب Quick start !!؟

meysan
08-15-2012, 05:54 PM
سلام بچه ها، ممنون میشم کمکم کنید!من فایل فشرده Quickstart ام رو روی همون فولدری که جوملا رو در دیتابیسم نصب کرده بودم نصب کردم (البته الآن جوملا هم نصبه ها...).

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعدش اون رو Unzip کردم!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی وقتی به سایتم مراجعه کردم با پیغام زیر روبرو شدم... و هرچی هم روی لینک مشخص شده کلیک کردم مرورگر عکس العملی نشون نمیده!

میدونم که این پیغام ازم میخواد پوشه Installation رو حذف کنم و میگه که این ویژگیهای امنیتی جوملاست و اینا، ولی اصلا به من اجازه نصب نداده که حالا فولدر Installation رو حذف کنم!خیلی خیلی مدیونتون میشم اگه راهنمائی کنین و بهم بگین ایرادم چی بوده!؟ :o

P30Yaran
08-16-2012, 06:22 AM
سلام
من دقیق متوجه نشدم شما چکار کردید !
درصورتی که قبلا نصب کرده بودید و به هاست رایگان انتقال دادید ريال پوشه اینستال رو باید حذف کنید
اگه قصد دارید الان نصب کنید و مشکل بالا رو داردید ==میگه حتما پوشه اینستال رو حذف کنید) فایل configuration.php رو تغییر نام یا حذفش کنید تا بتونید مجددا نصب کنید !
درصورتی هم که در حذف پوشه اینستال مشکل داشتید سطح دسترسی پوشه رو بزارید 777 (برای اینکار تیک پوشه رو بدید و از نوار ابزار بالا Chmod رو بزنید ) و بعد 777 قرار بدید و در نهایت حذفش کنید
موفق باشید