PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال از نصب جوملا 2.5 - من تازه کارم

zdanesh
08-18-2012, 06:21 AM
سلام دوستان
به جمع شما خوش اومدم :cool:
من تازه کارم و میشه گفت "اصلا" با طراحی وب آشنایی ندارم
چندتا سوال دارم
1- از کجا می شه فهمید یک سایت با جوملا طراحی شده با php یا ...؟
2- آیا جوملا رو روی همه مدل سایت اعم از برنامه نویسی شخصی و سایت هایی که با مدیریت محتوا ایجاد میشن میشه نصب کرد ؟؟
3- من جوملا 2.5 رو روی هاست آپلود کردم و اکسترکت هم کردم اما بعد از اکسترکت توی آموزش ها نوشته "آدرس جوملا رو در صفحه مرورگرتون وارد کنید" که وارد صفحه index میشه که من از این مرحله ( که اولین مرحله نصب جوملاست ) دیگه بلد نیستم چه کار کنم :D یعنی نمی دونم صفحه نصب اول نصب چطوری باز میشه (همین ادرسه)
4- برای یک سایتی می خوام هدر طراحی کنم تصویری که دانلود میشه خیلی کوچوله - یعنی سایزش اندازه لوگوشه - اگر بخوام تصویر به اندازه تمام قسمت هدر طراحی کنم چطوری باید آپلودش کنم؟

یه دنیاااااااااااااااا ممنون می شم اگر جواب بدید :)

kianesfahan
08-18-2012, 06:44 AM
با عرض سلام و ادب .

دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی و جوملا کاران تبریک عرض منمایم .

سوالات شما را با شماره های آن پاسخ خواهم داد .

1 . از ظاهر سایت - تک جنراتور - سورس سایت - ادرس قسمت مدیریت
2. بله شما از جوملا هر انتظاری داشته باشید می تواند برای شما مهیا کند .
3. بعد از اپلود جوملا و اکسترکت آن روی هاست خود ادرس سایت را در مرورگر وارد نمائید . صفحه اصلی و صفحه نصب برای شما ظاهر میشود .
4. متوجه منظورتان نشدم . اما می توانید هدر را طراحی و جایگزین هدر سایت فعلی نمائید .

موفق باشید .

zdanesh
08-19-2012, 11:11 AM
سلام از پاسختون بسیاااار سپاسگذارم :)
من به یه مشکل وحشتناک برخوردم :( جوملا رو آپلود کردم و اکسترکت کردم یه نفر می گه سایتتونو داغون کردی
البته سایت بالا میاد ولی وقتی کاربر login میشه دیگه نمیشه خارج شد
یعنی این مشکل با آپلود و اکسترکت جوملا توی سایت ایجاد شده ؟ :(
خواهش میکنم راهنمایی کنید سایت مال من نیست
آدرس سایت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

kianesfahan
08-19-2012, 04:53 PM
دوست عزیز برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نمائید .

ادرسی که دادید و سیستمی که مشاهده شد سیستم جوملا نبوده است .

موفق باشید .

Joomla Armator
08-28-2012, 03:20 AM
دوست عزیز پیشنهاد بنده استفاده از بسته های Quick Start جوملاست که افزونه ها رو در برداره و ست شده هست تقریبا.نصب این مدل بسته ها دقیقا شبیه به نصب جوملاست فقط در مرحله آخر باید حتما بروی "نصب اطلاعات نمونه" کلیک کنید.
یک نمونه بسته رایگان که بنده نصب کردم و تست کردم،ببینید با این مشکلی ندارید؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید.