PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر فونت قالبی بودن فایل template.css

ayoubboraei
08-18-2012, 02:59 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان و مدیران عزیز

من برای تغییر فونت یکی از قالب های شرکت یوتم با نام یوتم بالانس به فونت تاهوما به مشکل برخوردم
متاسفانه در هیچ کدام از پوشه های این قالب فایلی به نام تمپلیت. سی اس اس وجود نداره چند نفر از دوستان گفتند که احتمالا توی پوشه ی جاوا می تونید فونتو تغییر بدید اما اونجا هم فایلی برای
تغییر فونت وجود نداشت
ممنوم میشم دوستان منو کمک و راهنمایی کنند <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

جوملای من نسخه ی 2.5.6 است

safajuy
08-18-2012, 03:44 PM
سلام

متأسفانه نمی تونیم افزونه ها و قالب های تجاری رو در این انجمن پشتیبانی کنیم

مباحث مربوط به افزونه های تجاری خلاف قوانین انجمن هست

موفق باشید

ayoubboraei
08-18-2012, 07:15 PM
ممنون اقای صفاجوی من از تجاری و رایگان بودن این قالب اطلاعی نداشتم آخه من این قالبو از یکی از سایتهای خوب جوملا به صورت رایگان دریافت کردم.

حالا موضوع بالا رو ویرایش میکنم:whistle:

با سلام خدمت تمامی دوستان و مدیران عزیز

من برای تغییر فونت یک قالب به فونت تاهوما به مشکل برخوردم
متاسفانه در هیچ کدام از پوشه های این قالب فایلی به نام تمپلیت. سی اس اس وجود نداره چند نفر از دوستان گفتند که احتمالا توی پوشه ی جاوا می تونید فونتو تغییر بدید اما اونجا هم فایلی برای
تغییر فونت وجود نداشت
ممنوم میشم دوستان منو کمک و راهنمایی کنند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

جوملای من نسخه ی 2.5.6 است

لطفا راهنمایی کنید...

mersad
08-18-2012, 07:45 PM
دروود

همون طور که میلاد عزیز گفت در مورد موارد تجاری باید به انجمن مربوطه مراجعه کنید

ولی راهنمایی کلی :
در فایل css اصلی قالب جستجو کنید
تمام خطوطی که دستور font family رو مشاهده میکنید مقابل اون کلمه tahoma رو قرار بدید

در پناه ایزد