ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش نام مجموعه در url

hamidelmi
08-18-2012, 03:04 PM
با سلام
دوستان خسته نباشید

من به مشکلی دارم. وقتی یه صفحه ار یک مجموعه ایجاد کنم .متاسفانه نام مجموعه رو توی URL به صورت تاریخ نشون میده در صورتی که باید نام مجموعه رو نشون بده
مثال :* <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)services/register
در مثال بالا Services نام مجموعه می باشد که در آدرس سایت من به صورت زیر نمایش میده :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)2012-08-16-13-06-13/register

لطفا کمک کنید چی کار باید بکنم که نام مجموعه رو به صورت تاریخ نشون نده؟
ممنون

safajuy
08-18-2012, 03:47 PM
سلام

این مشکل به خاطر نام مستعار سایت شماست

معمولاً اغلب کاربران به این مشکل بر می خورن علتش هم این هست که نوع منو رو آدرس خارجی یا فاصله انداز قرار میدن

نوع منو رو تغییر بدید به فرضاً ورود کاربران و نام مستعار رو عوض کنید و ذخیره کنید. بعد مجدد روی همون آدرس خارجی بذارید

موفق باشید

hamidelmi
08-18-2012, 04:23 PM
سلام
آقا خیلی ممنون دستت درد نکنه
مشکلم حل شد.:rose: