PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی نشریه یا هفته نامه با مامبو

alizali
02-11-2007, 10:03 AM
با تشکر از بروبچه های خوب مامبولرن
من در حال طراحی یه سایت برای یه نشریه هفتگی هستم
یه طرح برای بخشها و مجموعه ها و نحوه ارشیو شدن مطالبش دارم که میخواستم نظرتون رو بپرسم که‌ ایا بهترین هست یا نه؟
این نشریه بصورت هفتگی چاپ میشه و حاوی صفحات ثابتی هستش. مثلا اقتصاد ورزش سلامت و ...
در هر صفحه در هر هفته بین دو یا سه یا چهار مطلب نوشته میشه.
من میخوام قدرت ارشیو رو هم داشته باشه یه چیزی شبیه به ام تی MT که می تونستیم به دو گونه مجموعه متعلقش کنیم.
یعنی میخوام ارشیو شیکی داشته باشه یعنی با کلیک بر روی عبارت مثلا هفته اول بهمن ماه مجموعه های نوشته های شماره هفته

اول بهمن مشخص بشه
پیشنهاد خودم اینه که صفحات ثابت بصورت بخش باشند و هر بخش 52 زیر مجموعه داشته باشه که هرکدوم نشون دهنده یه هفته

هستند. مجموعه ها از تاریخ معینی پابلیش بشن و بعد از پایان اون هفته آرشیو بشن. واضحه که مطالب زیر مجموعه این مجموعه ها

هم خود به خود ارشیو میشن.
اما مشکل من اینجا نحوه نشون دادن این ارشیوه. اگر کسی طرح بهتری به نظرش میرسه ممنون میشم ارائه کنه
و یا اگر ماژول و کامپوننتی برای این کار هست ممنون میشم به من اطلاعت بدین.
باتشکر

نوید
02-11-2007, 12:50 PM
سلام
ماژول ارشیو برای همین کار است.
شما به راحتی می تونی مطالب خودتو ارشیو کنی و در ماژول ارشیو لیست ماههای قبلی که مطالب ارشیو دارند نمایش داده میشه
به همین راحتی
موفق باشی

alizali
02-13-2007, 09:42 AM
خوب من میخوام اینطوری بشه
مثلا روی آرشیو روی هفته سوم بهمن کلیک بکنه و سپس سر مطلب صفحات رو ببینه و بعد با داخل شدن به اونها مطلب رو بخونه
بهتر نیست که من 52 هفته سال رو بخش بزارم و برای هر هفته اون موضوع صفحاتم رو قرار بدم
چون اینطوری میشه کل بخشو آرشیو کرد و با کلیک بر روی نام بخش (مثلا هفته سوم بهمن ) مطالب داخلشو که در واقع مجموعه ها هستن بصورت جدل - مجموعه مطالب ببینه و هر کدوم رو که خواست انتخاب کنه و بره داخلش مطلبو بخونه

alizali
02-19-2007, 05:14 PM
چگونه میشود آرشیو را به گونه ای تنظیم کرد که مثلا بازه زمانی ده روزه یا هفتگی را شامل شود. یعنی مثلا تمام نوشته هایی که در طول سه رو یا یک هفته پابلیش شده اند بصورت یکجا و با هم و با کلیک بر روی یک عبارت لیست آنها آورده شود./

radmehr
02-19-2007, 08:14 PM
باید کدنویسی تغییر کنه که نیازمند تسلط شما به PHP هست

alizali
02-20-2007, 07:08 PM
باید کدنویسی تغییر کنه که نیازمند تسلط شما به PHP هست

باید کجا ادیت بشه دقیقا؟
کامپوننت بایگانی؟

sorry4uboth
02-20-2007, 07:12 PM
متاسفانه چیزی نیست که بشه تو 10 - 15 خط هم توضیحش بدی!

اگر تمایل دارید.

18 ) مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل info[at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا بعد از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>