توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پشتیبانی ضعیف جوملا 2.5-چرا؟
irani1995
08-18-2012, 08:36 PM
سلام
می خواستم تو این تاپیک از مدیران جوملافارسی یه سوال بپرسم:
چرا اینقده پشتیبانی جوملا 2.5 ضعیفه؟
راستش من تازه با جوملا شروع به کار کردم برا همین به دنبال راهنمایی برای یادگیری جوملا هستم اما هر چی می گردم همه ی مقاله ها و کتاب ها راجع به جوملا 1.5 هستن
نمونش کتاب راهنمای جوملا فارسی که شما رو سایتتون قرار دادید مال جوملا 1.5 ه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و یا در بخش مستندات جوملا فارسی می بینیم همه چیزو خیلی عالی برا جوملا 1.5 گفته ولی برا جوملا 2.5 هنوز خالی خالیه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2 .5
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%B3%DB%8C_%D9%88_%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4_ %D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84% D8%A7_2.5
البته این مشکل فقط مال اینجا نیست بلکه تو کل نت همین مصیبت رو داریم...مثلا قالبای خبری جوملا 1.5و 1.6و1.7 خیلی فوق العاده تر از 2.5 هستن و البته خیلی هم بیشتر
لطف میکنید جواب بدید و منو راهنمایی کنید که حالا تکلیف چیه؟
Joomla Armator
08-18-2012, 08:43 PM
بنده این صحبت شما رو که می فرمایید پشتیبانی جوملا 2.5 ضعیف بکل قبول ندارم و نظری کاملا مخالف شما دارم.
دلایل:
1.نحوه کار در جوملا 1.5 و 2.5 تفاوت چندانی با هم نداره پس میشه از مطالب داشنامه برای جوملا 2.5 هم استفاده کرد.
2.الان تقریبا اکثر قالب ها و افزونه های جوملا 1.5 به 2.5 اپدیت شدند(نهایتا اگر هم اپدیت نشده باشند میتونید خودتون اپدیت کنید)
3.هم تیم جوملا جهانی و تیم جوملا فارسی و کلیه فروم ها و انجمن های دیگه پشتیبانی بسیار عالی دارند از 2.5 بعمل می آورند(با ارائه آموزش ها و افزونه های بسیار)
ضمن اینکه اکثرا این کاربران هستند که به هردلیلی به 2.5 مهاجرت نمی کنند.
عیدتان مبارک،پیروز باشید.:thanks:
irani1995
08-18-2012, 08:54 PM
2.الان تقریبا اکثر قالب ها و افزونه های جوملا 1.5 به 2.5 اپدیت شدند
افزونه ها رو نمیدونم اما در مورد قالب ها باید بگم که حرفتونو اصلا قبول ندارم
و یکی از بدبختی های من اینه که من جوملام 2.5ه و هرچی قالب باحال پیدا میکنم مربوط به 1.5ه و و هرچی اپدیت میکنم بازم قالب درست روی 2.5 اجرا نمیشه
ضمن اینکه اکثرا این کاربران هستند که به هردلیلی به 2.5 مهاجرت نمی کنند.
همه ی بحث منم همینجاست ببینید چرا کاربران 2.5 رو به 1.5 ترجیح نمیدن؟
خوب معلومه چون کاربا 1.5 براشئن راحت تره چون هم اموزش هاش بیشتره هم قالبهای موجود1.5 ده ها برابر بیشترن
راستی نسخه ی کامل شده ی جوملا3 حدس می زنید کی بیاد؟
safajuy
08-18-2012, 08:58 PM
سلام
عید دوستان مبارک باشه.
چرا اینقده پشتیبانی جوملا 2.5 ضعیفه؟
از کدوم ناحیه احساس ضعف میکنید؟
بعداز انتشار نسخه ی 2.5 بخش دایرکتوری افزونه های جوملا به کل تغییرکرد و الان شاهدافزونه های جدیدی در این بخش هستیم. بنا بر این در تلاشیم. این انجمن مکانی آزاد هست و همونطور که در قسمت درباره ی تیم نوشته شده اینجا کسی هزینه ای بابت پشتیبانی دریافت نمی کنه. پس بهتره لحن گفتگو رو با روحیه ای دوستانه انجام بدید تا طلبکارانه!
بزودی کتاب جوملا 2.5 هم منتشرمیشه. البته باز هم میگم چون کار رایگان هست نباید انتظار داشته باشید که به سرعت کار انجام بشه
در مورد دانشنامه هم بهتره با دقت بیشتری جستجو کنید! مقالات جوملا 2.5 کم نیستن
برای قالب ها هم چاره ای اندیشیدیم که نیاز به صبر و شکیبایی داره
لطف میکنید جواب بدید و منو راهنمایی کنید که حالا تکلیف چیه؟
صبر و شکیبایی :)
موفق باشید
irani1995
08-18-2012, 09:04 PM
بزودی کتاب جوملا 2.5 هم منتشرمیشه
میشه یه زمان تقریبی بگید؟
برای قالب ها هم چاره ای اندیشیدیم که نیاز به صبر و شکیبایی داره
میشه بگید این چاره چیه؟
novinfard
08-18-2012, 09:07 PM
راستی نسخه ی کامل شده ی جوملا3 حدس می زنید کی بیاد؟
بهتره فعلا به جوملا 3 فکر نکنید، چون یک نسخه با پشتیبانی کوتاه مدت هست و تا بیش از یک سال آینده، این جوملا 2.5 هست که باید برای کارهای جنبه پروداکت ازش استفاده کرد.
Joomla Armator
08-18-2012, 09:09 PM
دوست عزیزم
اگر شما سری به وب سایت های شرکت های طراحی قالب مطرح جوملا بزنید متوجه میشید که قریب به 90 درصد قالب ها رو به 2.5 آپدیت کردند ضمن اینکه شما کار آپدیت رو خودتون هم میتونید انجام بدید اما در مورد قالب های نال...
اونجوری هم که میگید جوملا 2.5 توی قالبا ضعف نداره (نظر شخصی بنده حقیر اینه)
ضمن اینکه کتاب جوملا 2.5 در یکی از فروم ها منتشر شده که من مطالعش کردم مطالب خوبی رو بیان کرده بود اما بنظر شخصی بنده تقاوت کار با نسخه های جوملا 1.5 و 2.5 کمتر از اون چیزی هست که نیازی به نگرانی برای عدم انتشار منبع جامع برای 2.5 باشه.
موفق باشید.:rose:
irani1995
08-18-2012, 09:16 PM
ضمن اینکه کتاب جوملا 2.5 در یکی از فروم ها منتشر شده که من مطالعش کردم مطالب خوبی رو بیان کرده بود
میشه لینک بدید؟
اگر شما سری به وب سایت های شرکت های طراحی قالب مطرح جوملا بزنید متوجه میشید که قریب به 90 درصد قالب ها رو به 2.5 آپدیت کردند
اتفاقا این چیزیه که من ازش می نالم و اصلا چنین چییزی نیست.میتونید به عنوان مثال لینک بدبد؟
Joomla Armator
08-18-2012, 09:19 PM
میشه لینک بدید؟
اتفاقا این چیزیه که من ازش می نالم و اصلا چنین چییزی نیست.میتونید به عنوان مثال لینک بدبد؟
بله.لطفا پیغام خصوصی خودتون رو چک بفرمایید.
safajuy
08-19-2012, 07:55 AM
میشه یه زمان تقریبی بگید؟
خیر. :) دست من نیست
میشه بگید این چاره چیه؟
اخبار رو دنبال کنید
دیر یا زود همه به 2.5 باید ارتقا بدن چون افزونه های جوملا 1.5 تقریباً دارن نابود میشن و همگی تمرکز رو بردن روی 2.5. به عنوان مثال آلفایوزر پوینت که یک کامپوننت محبوب هست نسخه ای که برای 1.5 داده کلی باگ داره و دیگه نسخه ی جدید منتشر نکرده ولی نسخه ای که برای 2.5 منتشر کرده هر روز دارهتغییرات جالبی روش اعمال میشه
موفق باشید
mra7573
08-19-2012, 12:11 PM
با سلام
من خودم تازه کار جوملام و با 2.5 شروع کردم
ج.ملای 2.5 کاملا پشتیبانی میشه من تا حالا هر مشکلی که داشتم با کطرح کردن در انجمن حتما جوابمو گرفتم
فقط قالب هاش یکم کمه
موفق باشی جوملای 2.5
خونساری66
08-19-2012, 04:19 PM
با سلام
در مورد اینکه جوملا فارسی برای ارتقاع دانش و رفع مشکلات کاربران جوملایی زحمات زیادی می کشه هیچ بحثی نداریم، اما در مورد کمبود قالب مناسب و زیبا برای جوملا 2.5 من هم به مشکل برخوردم. ضمنا درخصوص افزونه هم همین طور بود.
قبلا با جوملا 1.5 کار می کردم اما به تازگی جوملا 2.5.6 را نصب کردم. مدیران سایت لطفا یک جواب قاطع بدید که به نظر شما بهتره کدام جوملا را نصب کنم 1.5 یا 2.5.6. این را می دانم که بالاخره باید 2.5 را نصب کنم اما این شاید مربوط به آینده باشه. اگر نظر شما بر این است که زمان استفاده از جوملا 2.5.6 رسیده، دیگه بدون نگرانی از این جوملا استفاده می کنم.
Joomla Armator
08-19-2012, 04:28 PM
بنده فقط بنا به تجریه شخصی خودم عرض میکنم دوست عزیز(نه مدیر نه کسی:Dیه کاربر ساده جوملا)
استفاده از جوملا 1.5 مثل استفاده از ویندوز 98 در عصر امروز هست...:)بنظر بنده فقط جوملا 2.5
با اینکه قالب های جوملا 2.5 فارسی کم هستند تا 50درصد موافقم اما برای افزونه ها اصلا سری به این لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بزنید
ضمن اینکه قالب های انگلیسی زیادی هم برای جوملای 2.5 تهیه شده و یا آپدیت به 2.5 شدند که میشه فارسی سازی کرد و استفاده کرد.
موفق باشید.
irani1995
08-19-2012, 05:06 PM
اخبار رو دنبال کنید
میشه یه نفر لینک بده؟
شاهد بر ادعای من این اظهارات کاربرانه:
فقط قالب هاش یکم کمه
اما در مورد کمبود قالب مناسب و زیبا برای جوملا 2.5 من هم به مشکل برخوردم.
با اینکه قالب های جوملا 2.5 فارسی کم هستند تا 50درصد موافقم
بالاخره ما چیکار کنیم؟
همه که کدنویس حرفه ای نیستن فارسی سازی کنن؟
جوملا فارسی برا حل این مشکل چیکار میخواد بکنه نمیدونیم
Joomla Armator
08-19-2012, 06:04 PM
دوست عزیزم این که بنده عرض کردم تا 50 درصد موافق هست نسبت به جوملا 1.5 عرض کردم
ضمن اینکه باید عرض کنم میشه قالب های جوملای 1.7 رو جزئی از قالب های جوملای 2.5 دونست چون خیلی راحت اپدیت میشن به 2.5
اینم دیگه مجبورم عرض کنم ایشااله که جنبه تبلیغاتی نداشته باشه:
سایت میترا تمپلیت قریب به 400 قالب جوملا 2.5 طراحی شده و مخصوص فارسی رو داره
سایت خلیلان یکی از بزرگترین طراح های قالب جوملا هست که الان داره تمامی قالب هاش رو به 2.5 تبدیل میکنه
قالب های انگلیسی اکثرا در نسخه جوملا 2.5 یافته میشند قریب به 90 درصد اونها(همه نسخه های قبلی آپدیت شدند)،و نیازی به دانش برنامه نویسی برای راست چین کردن و فارسی سازی اون ها نیست معمولا.
سایت های فارسی بسیاری هم هستند که قالب های جوملا 2.5 رو دارند عرضه میکنند که کافیه فقط یه سرچ کوچیک کنید،ضمن اینکه آموزش تبدیل قالب های جوملا 1.5 به 2.5 هم در دانشنامه منتشر شده است.
من نمیدونم با این اوصاف شما چه اصراری بر ضعف جوملا 2.5 در قالب ها ندارید اصلا برام قابل درک نیست.
ضمن اینکه ما تنها دو کاربر بودیم"اونم نه متخصص بلکه کاربر"که این نکته رو ذکر کردیم که شاید نسبت به جوملا 1.5 قالب های کمتری موجود باشه.
safajuy
08-19-2012, 08:39 PM
سلام
فقط در مورد این بند:
جوملا فارسی برا حل این مشکل چیکار میخواد بکنه نمیدونیم
پاسختون رو دادم و عرض کردم که اخبار جوملا فارسی رو پیگیری کنید! این نیاز رو بررسی می کنیم و در اخبار اعلام خواهیم کرد
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.