ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Structurezmafo_content

alnesar
08-19-2012, 10:51 AM
سلام دوستان
میخوام اطلاعات اتصال به تیبل

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)zmafo_content (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

در جوملا 2.5 رو تغییر بدم.
از کجا تغییرش بدم؟

behnam.n
08-19-2012, 06:39 PM
فکر میکنم اینجا:

ابتدا وارد هاست خودتون میشید.سپس در phpmyadmin میرید بعد وارد phpmyadmin از database ی که میخواین.بعد دنبال zmafo_content (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بگردید. یه چند تا تصویر هم میذارم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بعد رمز دیتابیستون رو میزنید و به اطلاعات اتصال به تیبل ها وارد میشید و دنبال تیبل مورد نظر میگردید.فکر کنم اونجایی باشه که میخواید اگر هست تشکر رو بزنید خیالم راحت شه اگر نه دوستان توضیح بدن تا منم یاد بگیرم ولی چند وقت پیش پرسیدم اینطور بهم گفتن.

alnesar
08-21-2012, 09:10 AM
نه متاسفانه منظور من رو درست متوجه نشدید
من میخوام خود سیستم جوملا رو ادیت کنم که این تیبل رو از یه دیتابیس دیگه بخونه