توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب جوملا رو با چي و چطوري ترجمه كنم؟
mastermanager
08-19-2012, 04:06 PM
سلام دوستان يه قالب جوملا 2.5 پيدا كردم كه به دردم مي خوه ولي بايد به فارسي ترجمه اش كنم. نمي دونم با چه نرمافزاري و چطوري ترجمه كنم. لطفا راهنمايي كنيييييييد.
Joomla Armator
08-19-2012, 04:15 PM
سلام دوستان يه قالب جوملا 2.5 پيدا كردم كه به دردم مي خوه ولي بايد به فارسي ترجمه اش كنم. نمي دونم با چه نرمافزاري و چطوري ترجمه كنم. لطفا راهنمايي كنيييييييد.
سلام دوست عزیز
چه قسمتی رو میخواید فارسی سازی کنید؟اگر منظور شما فارسی سازی منوها و مطالب هست که نیازی به نرم افزار خاصی نیست کافیه درجوملا بعنوان مثال بروی منوی مورد نظر کلیک کنید و ویرایش رو بزنید و نامش رو به فارسی وارد کنید.
به همین سادگی؛موفق باشید
kianesfahan
08-19-2012, 04:39 PM
با عرض سلام .
دوست عزیز قالب شما چی میباشد ؟
قالبیت RTL را دارد ؟
اگر قابلیت RTL را دارد نیازی به فارسی سازی نمی باشد . اما اگر ندارد مقاله زیر در این ضمینه به شما کمک می کند .
البته روش فارسی سازی قالب ها متفاوت میباشد و باید با HTML & CSS اشنایی داشته باشید .
آموزش : راست چین کردن قالبهای جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 3%D8%AA_%DA%86%DB%8C%D9%86_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%8 6_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A C%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)
نام قالب یا دمو قالب را درج کنید تا بهتر بتوانیم راهنمایی کنیم شما را .
موفق باشید .
mastermanager
08-19-2012, 05:59 PM
با عرض سلام .
دوست عزیز قالب شما چی میباشد ؟
قالبیت RTL را دارد ؟
اگر قابلیت RTL را دارد نیازی به فارسی سازی نمی باشد . اما اگر ندارد مقاله زیر در این ضمینه به شما کمک می کند .
البته روش فارسی سازی قالب ها متفاوت میباشد و باید با HTML & CSS اشنایی داشته باشید .
آموزش : راست چین کردن قالبهای جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش_:_راست_چین_کردن_قالبها ی_جوملا)
نام قالب یا دمو قالب را درج کنید تا بهتر بتوانیم راهنمایی کنیم شما را .
موفق باشید .
مرسي از راهنماييتان
يه سايتيه آموزشي هست
اين لينكشه .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين. من مدرس دانشگاه و دبير آموزش و پرورش هستم. به نظرتون به دردم مي خوره؟ از طريق يكي از دوستان انجمن پيداش كردم ،من كه خيلي خوشم اومده.
لطفا جهت فارسي سازي راهنماييم كنين.
اينم مشخصاتشه
S5 UNIVERSITY - SHAPE5 JOOMLA 2.5 - 1.5 TEMPLATE (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) FEATURES
Validates with CSS3
Choose fluid or fixedTemplate (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)widths
SQL dump available
32 module positions
NEW S5 Image and Content Fader v2
Olark Chat module
Add 3 backgrounds: top, entire body and bottom
Sliced PSDs included
5 color presets included! Red, Brown, Green, Blue, and Gray
Site Shaper available
Fully collapsible module positions
Set background images and color via template parameters
NEW Multibox enabled
Tool Tips enabled
واين هم دموي قالب
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
kianesfahan
08-19-2012, 06:16 PM
با عرض سلام .
این قالب مد نظر شماست ؟
لینک بالا راست چین شده قالب میباشد .
این قالب RTL را ساپورت می کند .
باید قالب یا بسته نصبی را تهیه کنید و نصب کنید . معمولا باید به مدیریت قالب رفته و از قسمت تنظیمات قالب را روی RTL قرار بدهید و نیازی به فارسی سازی از سمت شما نمی باشد .
موفق باشید .
mastermanager
08-19-2012, 06:41 PM
با عرض سلام .
این قالب مد نظر شماست ؟
لینک بالا راست چین شده قالب میباشد .
این قالب RTL را ساپورت می کند .
باید قالب یا بسته نصبی را تهیه کنید و نصب کنید . معمولا باید به مدیریت قالب رفته و از قسمت تنظیمات قالب را روی RTL قرار بدهید و نیازی به فارسی سازی از سمت شما نمی باشد .
موفق باشید .
ميشه لطفا بيشتر راهنمايي كنين! يعني شما ميگين اول نصب كنم و بعد از مديريت افزونه ها برم مديريت قالب و اونجا تغيرات انجام بدم؟
يه مشكل ديگه هم دارم . جوملا رو روي لوكالم نصب كرده ام اما وقتي از تنظيمات قالب وب رو عوض مي كنم تو سايت اعمال نميشه و يا يه سري جداول نامفهوم نشون ميده فقط يكي از قالب ها رو نشون ميده. . همين قالب university رو هم كه مي خوام نصب كنم ، ظاهرا قالب نمي شناسه و وقتي فايل زيپ اين قالب و حتي دو سه قالب ديكه تو مديريت افزونه ها از طريق بارگذاري فايل بسته نصبي انتخاب و بارگذاريو نصب رو كليك مي كنم پس از چند ثانيه دوباره برميگرده حالت اول ( no file chosen )
Joomla Armator
08-19-2012, 06:45 PM
یله دوست عزیزم شما ابتدا بسته کویک استارت رو نصب کنید سپس در قسمت مدیریت قالبها rtl رو انتخاب کنید و سپس هریک از منوها رو به فارسی ترجمه کنید
موفق باشید
mastermanager
08-19-2012, 06:51 PM
مشكل دوم چي ؟ هيچ قالبي نصب نميشه. قالب هايي هم كه نصب هستند خوب لود نميشن . فك كنم بايد كلا جوملا رو از لوكال حذف كنم دوباره نصب كنم.
Joomla Armator
08-19-2012, 07:03 PM
دوست عزیز از xamp استفاده می کنید یا wamp تا دقیقا مراحل رو یک به یک براتون توضیح بدم!!!
پیشنهاد بنده استفاده از Xamp هست.
mastermanager
08-19-2012, 07:30 PM
Wamp server رو نصب كرده ام و جوملا رو هم همينطور . اما وقتي ميام تو قسمت مديريت افزونه ها و مديريت قالبها ، وقتي فالبي رو انتخاب مي كنم و مي خوام پيش فرضش كنم ، اعمال نمي شه. از اون طرف هم وقتي تو مديريت افزونه ها ، توي قسمت
بارگذاری فایل بسته نصبی فايل زيپ قالبي رو انتخا مي كنم وقتي نصب و بارگذاري رو ميزنم انجام نمي ده.
بذارين كلا حذف كنم و دوباره نصب هر دو رو نصب كنم تا ببينم چي ميشه .
kianesfahan
08-19-2012, 07:36 PM
دوست عزیز mastermanager (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نیازی به نصب مجدد نمی باشد .
اون فایلی که شما دانلود کردید باز کنید ببینید فایلی بنام quickstart در ان وجود دارد ؟
شما دارید بسته نصبی را نصب می کنید خوب معلوم هست که نصب نمی شود .
باید بسته نصبی را نصب کنید . مثل جوملا باید نصب شود .
در ضمن فکر کنم اون قالب تجاری هست . موفق باشید .
Joomla Armator
08-19-2012, 07:37 PM
Wamp server رو نصب كرده ام و جوملا رو هم همينطور . اما وقتي ميام تو قسمت مديريت افزونه ها و مديريت قالبها ، وقتي فالبي رو انتخاب مي كنم و مي خوام پيش فرضش كنم ، اعمال نمي شه. از اون طرف هم وقتي تو مديريت افزونه ها ، توي قسمت
بارگذاری فایل بسته نصبی فايل زيپ قالبي رو انتخا مي كنم وقتي نصب و بارگذاري رو ميزنم انجام نمي ده.
بذارين كلا حذف كنم و دوباره نصب هر دو رو نصب كنم تا ببينم چي ميشه .
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم از xamp استفاده کنید این آموزشش:
آموزش نصب جوملا بروی لوکال به همراه Xamp (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D8%AF%D8%B1_% D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%A7_XAMPP)
فقط شما بجای نصب بسته جوملا اون بسته کویک استارت رو دقیقا مثل خود جوملا نصب کنید،در مرحله اخر نصب اطلاعات نمونه را حتما کلیک کنید.
موفق باشید.
mastermanager
08-19-2012, 08:01 PM
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم از xamp استفاده کنید این آموزشش:
آموزش نصب جوملا بروی لوکال به همراه Xamp (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_نصب_جوملا_2.5_در_لوکال_ با_XAMPP)
فقط شما بجای نصب بسته جوملا اون بسته کویک استارت رو دقیقا مثل خود جوملا نصب کنید،در مرحله اخر نصب اطلاعات نمونه را حتما کلیک کنید.
موفق باشید.
از كجا بايد بفهمم كه بسته اي كه دارم كويك استارت رو داره يا نه ؟ اگه نداشت بايد چكار كنم؟
kianesfahan
08-19-2012, 08:29 PM
دوست عزیز شما فایل زیپ را باز کنید و بفرمائید چه فایلی هایی و با چه نامی در ان وجود دارد تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم .
موفق باشید .
Joomla Armator
08-19-2012, 08:29 PM
دوست عزیزم بسته های نصبی یک حجم معمولا بالای 10MB را دارند و دوم اینکه حاوی پوشه هایی هستند که خود بسته نصب جوملا داره...
چک کنید ببینید بسته های نصب خود جوملا در اون موجود هست؟مانند پوشه های administator,tempale,modual,...
موفق باشید.
Joomla Armator
08-19-2012, 08:31 PM
امشب نمیدونم چی شده و پست های من و kianesfahan عزیز تداخل داره:Dپس بنده دیگه سکوت میکنم و یاد میگیرم از ایشون...
ارداتمند همه دوستان جوملا فارسی...
kianesfahan
08-19-2012, 08:33 PM
امشب نمیدونم چی شده و پست های من و kianesfahan عزیز تداخل داره:Dپس بنده دیگه سکوت میکنم و یاد میگیرم از ایشون...
ارداتمند همه دوستان جوملا فارسی...
چون دوتا دوست خوب هستیم و همدل . اگر اشتباه نکنم اسم شما علی اقا هست . درسته ؟
نه خواهش میکنم . شما استاد ما هستید . شما بفرمائید .
mastermanager
08-19-2012, 08:58 PM
دوست عزیزم بسته های نصبی یک حجم معمولا بالای 10MB را دارند و دوم اینکه حاوی پوشه هایی هستند که خود بسته نصب جوملا داره...
چک کنید ببینید بسته های نصب خود جوملا در اون موجود هست؟مانند پوشه های administator,tempale,modual,...
موفق باشید.
با عرض ارادت خدمت هر دو دوست خوبم علي آقا و khianesfahan
اين يه فايل حدودا 8 مگ هست و توش 5 تا فايل زيپ با نام هاي
S5_University_J15_J25_RB_N_3
S5_university_J25_template
S5_Univerty_j15_template
Shape5_university_SQL
s5_university_j15_QS
و يه فايل با نام extensions است
وقتي فايل S5_University_J15_J25_RB_N_3 رو آن زيپ كردم و از محتويات داخل فايل زيپ S5_university_J25_template رو آن آنزيپ كردم فايل هايي رو كه خود جوملا داره از جمله admin , temp , media, lib, logs . mod ... داره
Joomla Armator
08-20-2012, 03:11 AM
چون دوتا دوست خوب هستیم و همدل . اگر اشتباه نکنم اسم شما علی اقا هست . درسته ؟
نه خواهش میکنم . شما استاد ما هستید . شما بفرمائید .
بله اردتمند شما علیرضا هستم.
خواهش میکنم درس پس میدیم.:rose:
با عرض ارادت خدمت هر دو دوست خوبم علي آقا و khianesfahan
اين يه فايل حدودا 8 مگ هست و توش 5 تا فايل زيپ با نام هاي
S5_University_J15_J25_RB_N_3
S5_university_J25_template
S5_Univerty_j15_template
Shape5_university_SQL
s5_university_j15_QS
و يه فايل با نام extensions است
وقتي فايل S5_University_J15_J25_RB_N_3 رو آن زيپ كردم و از محتويات داخل فايل زيپ S5_university_J25_template رو آن آنزيپ كردم فايل هايي رو كه خود جوملا داره از جمله admin , temp , media, lib, logs . mod ... داره
سلام دوست عزیز.بله،به احتمال زیاد فایل بسته کویک استارت یا آسان نصب هست که شما می بایست دقیقا مثل نصب جوملا اون رو نصب کنید (یعنی اکسترکت در پوشه www و...)
فقط در مرحله آخر حتما "نصب اطلاعات نمونه" رو کلیک کنید تا اوکی بشه.
موفق باشید.
mastermanager
08-20-2012, 08:26 AM
بله اردتمند شما علیرضا هستم.خواهش میکنم درس پس میدیم.:rose:سلام دوست عزیز.بله،به احتمال زیاد فایل بسته کویک استارت یا آسان نصب هست که شما می بایست دقیقا مثل نصب جوملا اون رو نصب کنید (یعنی اکسترکت در پوشه www و...)فقط در مرحله آخر حتما "نصب اطلاعات نمونه" رو کلیک کنید تا اوکی بشه.موفق باشید.دوستان شرمنده. ولي من نمي دونم كدوم فايلش رو بايد تو www كپي كنم. وقتي فايل اصلي رو اکسترکت مي كنم توش 4 تا فايل زيپ ( s5_university_j15_QS حدودا 7 مگ ( داخل خود اين فايل زيپ فايل هاي administrator, cache ,images, installation و ديگر فايل هاي جوملا هست ) ، S5_university_J25_template حدودا 600 كيلو S5_Univerty_j15_template با 550 كيلو و Shape5_university_SQL با 440 كيلو هست . )و يك فايل با نام extensions هست كه داخل اون هم فايل هاي زيپ mod هست. حالا من كدوم رو بايد تو www كپي كنم و بقيه فايل ها چي ميشه؟
لينكي براي آموزش نصب كويك پيدا نمي كنم لطفا لينك بدين.
safajuy
08-20-2012, 08:46 AM
سلام
دوست عزیز مستحضر هستید که این قالب تجاریه و ما نمی تونیم کمکی در این زمینه بکنیم؟
سایت جوملا فارسی برای حمایت از حقوق مولف کمکی دراین زمینه نمیتونه بکنه. برای راهنمایی از همون جایی که قالب رو خریداری یا دانلود کردید درخواست پشتیبانی بدید
از سایر دوستان هم خواهش می کنم موارد تجاری رو رعایت کنند
موفق باشید
mastermanager
08-20-2012, 08:51 AM
ممنون . چشم
meghnatis
11-27-2012, 10:44 PM
فقط خواستم تشکر کلی کنم بابت این پیگیری خوبتون امیدوار کاری ام از دست من بر بیاد انجام بدم
meghnatis
11-28-2012, 12:15 PM
ممنون . چشم
دوست عزیز کل فولدر و فایل های موجود رو کپی و پیست کنین البته قبلش تو پوشه www یه فولدر درست کنین به هر اسمی مثل Amir بعد هر چی فولدر و فایل تو کویک استارت بود بریزین داخلش بع در مرور گر
localhost/amir رو بزنین و جوملا تونو نصب کنین
موفق باشید!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.