ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال راهنمایی استفاده از جوملا

ehsan329
08-19-2012, 05:55 PM
سلام به همه دوستان و عزيزان...والا راستيتش من توي رزبلاگ يه سايت داشتم خيلي هم بازديد داشت باهاش حال ميكردم كه يهو اومدن درشو تخته كردن...منم تصميم گرفتم بيام يه هاست رايگان بگيرم و سيستم جوملا بريزم روش بعد اينكه ياد گرفتم برم هاست پرميوم بگيرم و بسم الله...ولي الان كه ميام تو بخش مديريت سايت هيچي نميفهمم...اصلا 360درجه با وبلاگ نويسي فرق داره...حتي وقتي من روي مشاهده سايت ميزنم آدرس سايتي كه ساختمو نميده...من الان دقيقا بايد از كجا شروع كنم دوستان؟؟؟لطفا كمكم كنيد...:cry:

kianesfahan
08-19-2012, 06:13 PM
با عرض سلام .

دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .

مستندات (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) را مطالعه فرمائید و دقیقا بفرمائید مشکل شما چیست تا بتوانیم راهنمایی کنیم .

موفق باشید .

Joomla Armator
08-19-2012, 06:13 PM
دوست عزیز لطفا از عنوان مناسب برای تاپیک استفاده کنید
مطالب در دانشنامه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) جوملا موجود هست مطالعه بفرمایید.موفق باشید.
ظاهرا پست ها به همراه هم ارسال گردیدند:)لذا صحبت دوست عزیزم Kianesfahan مقدم بر بنده هست موفق باشید.:rose:

ehsan329
08-19-2012, 10:39 PM
اول اينكه ميخوام بدونم چرا آدرس سايت من به نام localhost هستش؟؟؟
وقتي از تو پنل ميزنم نمايش سايت آدرسو اين ميده آخه چرا؟
بعد اينكه چطوري قالب عوض كنم؟
قالب من خيلي ضايعه...راستي توشم يه نوشته هاي نامربوطيه!!!
و كلا كارم رو چطوري آغاز كنم؟؟؟
اول ميخوام قالبو امكانتو همه چيشو درست كنم بعد شروع كنم به پست گذاري...لطفا كمكم كنيد...

Joomla Armator
08-20-2012, 03:07 AM
اول اينكه ميخوام بدونم چرا آدرس سايت من به نام localhost هستش؟؟؟
وقتي از تو پنل ميزنم نمايش سايت آدرسو اين ميده آخه چرا؟
بعد اينكه چطوري قالب عوض كنم؟
قالب من خيلي ضايعه...راستي توشم يه نوشته هاي نامربوطيه!!!
و كلا كارم رو چطوري آغاز كنم؟؟؟
اول ميخوام قالبو امكانتو همه چيشو درست كنم بعد شروع كنم به پست گذاري...لطفا كمكم كنيد...

1.بدلیل اینکه سایت شما بروی لوکال(سیستم شخصی)هست نه اینترنت پس از آپلود سایت شما بروی اینترنت این آدرس از بین خواهد رفت،به همین علت هست که نمایش درپنل مدیریت هم بصورت local خواهد بود.
2.از منوی افزونه های--->مدیریت افزونه ها----->نصب افزونه رو انجام بدید سپس در منوی افزونه ها----->مدیریت قالب---->قالب مورد نظر رو انتخاب و پیش فرض قراردهید.
3.این نوشته ها معمولا برای نمایش موقعیت های قالب از قبل در بسته ها ایجاد میشن شما براحتی میتونید اینها رو پاک کنید.
برای شروع کار هم مطالب دانشنامه + فیلم ها موجود در امضاء حمید عزیزم(P30Yaran) رو مطالعه بفرمایید.
موفق باشید.