PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نمایش کد php در قالب مدیریت

meghdad2006
08-19-2012, 11:13 PM
به نام خدا
--------------

با سلام. تو قالب مدیریت جوملا 2.5 من یه سری کدهای اضافی اومده. ده- پانزده خط مثل این:
Notice: iconv() [function.iconv (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 730

میشه یه نفر لطف کنه و بگه مشکل ازکجاست و چطوری میشه برطرفش کرد؟

با تشکر

safajuy
08-20-2012, 08:58 AM
سلام

برخی توابع در ومپ شما فعال نیست که چنین خطایی رو مشاهده می کنید هر چند که چندان هم مهم نیستن و می تونید با غیر فعال کردن نمایش پیغام خطا در php.ini این مشکل رو حل کنید

موفق باشید

meghdad2006
08-20-2012, 09:36 AM
سلام

برخی توابع در ومپ شما فعال نیست که چنین خطایی رو مشاهده می کنید هر چند که چندان هم مهم نیستن و می تونید با غیر فعال کردن نمایش پیغام خطا در php.ini این مشکل رو حل کنید

موفق باشید

دوست عزیز من هم همین مساله رو دارم ، میشه دقیقتر بگید چطوری حذفشون کنم ؟ غیر فعال کردن در php.ini چطوریه ؟

سلام

موفق باشید

تشکر از جواب جواب شما. اما این توابعی که گفتین غیر فعال هستند، چطور میشه فعال کرد؟ دوم اینکه آیا اگه بر روی هاست هم نصب کنم این مشکل وجود داره؟ سوم هم اینکه غیر فعال کردن در php.ini یعنی چه؟
آخه تو خود سایت هم چنین کدهایی وجود داره:
Warning: stream_get_meta_data() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 222
تشکر اگه جواب بدین

با توجه به راهنمایی کاربر عزیز safajuy من php.in رو پیدا کردم ، توی گزینه های wamp در قسمت php یک فایل php.ini داره که اگه بازش کنید بک خط داره که نوشته error_display=on کافیه مقدار on رو عوض کنید و بجاش off بذارید و save کنید و wamp رو دوباره start کنید

با توجه به راهنمایی کاربر عزیز safajuy من php.in رو پیدا کردم ، توی گزینه های wamp در قسمت php یک فایل php.ini داره که اگه بازش کنید بک خط داره که نوشته error_display=on کافیه مقدار on رو عوض کنید و بجاش off بذارید و save کنید و wamp رو دوباره start کنید

بسیار ممنون. اما این تنها جلوگیری از نمایش هشدارهاست. چطور میتونیم این مشکل رو حل کنیم؟ آخه همیشه این هشدارها بی اهمیت نیستند. اگه میشه بگین این دو خط کد چه مشکلی رو اعلام می کنند و چطور میشه حل کرد؟

safajuy
08-20-2012, 03:07 PM
دوست عزیز از ارسال پست های پشت سر هم و مشابه جداً خودداری کنید!

موقع نصب جوملا در ابتدای صفحه مواردی رو که برای نصب الزامی هستند رو با رنگ سبز نشون میده. اگر همهی اون موارد سبز باشند جوملا بدون خطا نصب خواهد شد

هرچنداین موارد خطا نیستند و مشکلی ندارند

بهتره از هاست هایی استفاده کنید که باجوملا سازگاری بهتری دارند

موفق باشید