ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای instl_database_prefix_msg در هنگام نصب در قسمت تنظیمات دیتابیس

NH.Navaei
08-21-2012, 01:44 PM
با سلام خدمت همه دوستان جوملا دوست :)

لطفا مرا در خطای بوجود آمده(INSTL_DATABASE_PREFIX_MSG) در قسمت تنظیمات دیتابیس که در هنگام نصب جوملا 2.5.6 فارسی(که از همین سایت دانلود کردم و سپس به cpanel خود در قسمت مدیریت فایل و در شاخه public_html آپلود و اکستراکت

کردم و سپس شروع به نصب جوملا از آدرس سایت خود نمودم) راهنمایی بفرمایید،

ناگفته نماند که بنده تمام احتمالات رفع خطا از جمله حذف و خلق دیتابیس جدید، آپلود مجدد و اکستراکت جوملا جهت نصب و دقت در نوشتن و واردکردن اطلاعات خواسته شده (که قبلا هم همین نسخه از جوملا را بدون هیچ مشکلی نصب کرده بودم) انجام دادم

با تشکر فراوان:clap:

jalal_iranian
08-21-2012, 05:49 PM
با سلام

پیشوند جداول را تغییر داده اید؟ اگر اینکار را کرده اید یکبار بدون تغییر این قسمت اقدام به نصب کنید.

یا علی

navidee
01-03-2013, 09:47 PM
خییلی ممنون مشکل منم حل شد

yousef1358
01-11-2013, 07:53 AM
سلام منم باهمین مشکل مواج هستم درمرحله دیتابیس بعدازواردکردن ورفتن به مرحله بعدهمین ارور رامیده@درحالی که بنده پیشوندجداول راهم تغییرندادم@ابتدامن جوملاراآپلودونصب کردم مراحل درست رفت ولی بدلیلی اونو پاک کردم ودوباره اپلودنمودم که درمرحله چهارم این ارور میده@راهنمایی کنید

shmata
01-11-2013, 08:00 AM
به phpmyadmin بروید
قبل از نام table ها یک _prefix وجود دارد که آن prefix باید با متغیر
public $dbprefix = 'prefix_'; موجود در فایل configuration.php یکی باشند.

yousef1358
01-12-2013, 07:01 AM
اصلا این پوشه وجود ندارد