توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ماژول مطالب مرتبط
dorostee
08-23-2012, 07:20 AM
با سلام من چطور میتونم ماژول مطالب مرتبط را فعال کنم؟یعنی بعد از باز کردن هر مطلب،مطالب مرتبط با اون هم نمایش داده شود.در جوملا 2.5
ادرس وبسایت من:dorostee.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
محمد محسنی
08-23-2012, 07:37 AM
دوست عزیز سلام
آدرس زیر را بررسی نمایید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا حق.
dorostee
08-23-2012, 08:30 AM
دوست عزیز سلام
آدرس زیر را بررسی نمایید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا حق.
آقا محسن بعد از اینکه اینو دانلود کردم تو کدوم قسمت باید آپلود کنم؟
من از یه قالب پیش ساخته جوملایی استفاده میکنم.lvsd
dorostee.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
mersad
08-23-2012, 08:42 AM
دروود
اقای محسنی هستند !!! :rolleyes:
افزونه ها و قالب ها در جوملا همگی نصب میشوند و اپلودی در کار نیست
مدیریت > افزونه ها >مدیریت افزونه ها
در پناه ایزد
dorostee
08-23-2012, 02:56 PM
آقایان محسنی ومرصاد ممنون از راهنماییتون. ولی مثل اینکه داخل قالبم ماژول مطالب مرتبط را دیدم دارم فعالشم کردم ولی یه مطلبی را که باز میکنم مطالب مرتبطی به من نمیده چرا؟ممکنه بخاطر عدم تعیین موقعیت برای اون باشه؟دوستان اگر راهنمایی کنند دعا گو خواهیم بود بازم ممنون
dorostee.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
dorostee
08-23-2012, 03:17 PM
انتخاب موقعیت ماژول مطالب مرتبط را باید چی بزنم؟آیا برای نمایش مطالب مرتبط در پایان هر مطلب باید از کلمات کلیدی استفاده کنم؟
mersad
08-29-2012, 09:35 PM
مدیریت > افزونه ها > مدیریت قالب ها > انتخابها > نمایش موقعیت ها رو فعال کنید
سپس
به انتهای ادرس سایت خودتون index.php?tp=1/ رو اضافه کنید
موقعیت های قالب خودتون رو میبینید
در پناه ایزد
dorostee
08-30-2012, 01:57 AM
منظورم از نمایش موقعیت موقعیت مطالب مرتبط بود جناب مرصاد تعیین موقعیت مطالب مرتبط را چی بزنم گزینه هایی مثل فوتر ،راست چپ و ... همه را دارد الا نمایش زیر هر متن.
mersad
08-30-2012, 06:20 AM
این مورد مطلب نیست باز هم همان ماژول ها هست
بنا به قالب خودتون جای مناسب رو انتخاب نمایید
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.