توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در ورود به بخش مدیریت
hsilver
08-23-2012, 02:28 PM
آقا من بعد از 1 ماه که کلی تنظیمات و اینا تو بخش مدیریت انجام دادم واسه ورود به بخش مدیریت یوزر پس که میزنم صفحم رفرش میشه !
1-کلی رو سایت کار کردم و نمیشه جوملا رو از اول نصب کنم...
2- تقریبا تمام پست های راجب به این مشکل رو خوندم اما درست نشد
3- پسوورد رو عوض کردم اما بازم تغیری نمیکنه!
4- تو قسمت ورود کاربر هم که یوزر پس میزنم تغیری نمیکنه تو سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
راسی این مشکل بعد از اینکه سایت رو 2زبانه کردم و داشتم رو درست بالا اومدن سایت کار میکردم اتفاق افتاد و البته درست بود فرداش که اومدم وارد شم اینجوری شد !
sahama
08-24-2012, 01:09 PM
اول یه بک آپ از پایگاه داده بگیرید
و بعد سشن ها رو از پایگاه داده پاک کنید و دوباره تلاش کنید و نتیجه رو بگید
همین طور بگید تا حالا چه تلاش هایی رو برای درست کردن سایت انجام داده اید
hsilver
08-24-2012, 08:47 PM
مرسی از راهنماییتون اما شرمنده من مبتدی ام و در این حد مسلط نیسم , بک آپ گرفتم البته اگه درست انجام داده باشم اما بقیشو متوجه نشدم
کار خاصی نکردم ,چیزایی که متوجه شدم انجام دادم که در پست بالا گفتم
sahama
08-25-2012, 06:19 AM
خوب کل اطلاعات جوملا در 23 جا ذخیره می شه یا در فایل ها یا در دیتا بیس
فایل ها رو می تونید با آپلود دوباره یه جوملا جایگزین کنید که البته ظاهرا مشکل از اونجا نیست پس احتمالا مشکل از دیتا بیبسه
دیتا بیس شامل تعدادی جدول می شه که هر جدول برای یه منظوری در نظر گرفته شده است که از این بین یه جدول برای ذخیره اطلاعات ورود یا همون لاگین در session ذخیر می شه البته قبل از این اسم یه پسوند وجود داره که در تمام جداول یکسانه وارد این جدول بشید و اطلاعات لاگین رو حذف کنید و البته کوکی های مرورگرتون رو هم حذف کنید و دوباره امتحان کنید
hsilver
08-28-2012, 12:05 PM
این کار رو کردم اما باز هم وقتی یوزر و پس رو میزنم صفحه رفرش میشه !
امکانش هش اطلاعاتم رو بصورت خصوصی براتون بفرسم یه چکی کنین ؟
sahama
08-28-2012, 01:34 PM
می تونید بفرستید اما ممکنه طول بکشه تا بررسی کنم
سرم یه مقدار شلوغه
hsilver
08-28-2012, 04:06 PM
پس ممنون , به این نتیجه رسیدم پاکش کنم از اول نصب کنم یکمم تمرین میشه دیگه ... :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.