توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر نام شناسه به نام کاربری در قسمت ورود اعضا
bi.bi
08-23-2012, 04:11 PM
با سلام،
در قسمت ورود اعضا،
کلمه "شناسه" رو به کلمه دیگری مانند "نام کاربری" تغییر بدم
می خواستم بپرسم کدوم قسمت رو باید ویرایش کنم و تغییر بدم؟
با تشکر.
Pr0grammer
08-23-2012, 07:24 PM
در مسیر سایت تون ، پوشۀ Language رو باز کنید،
چنانچه از زبان فارسی استفاده می کنید در پوشۀ fa-IR و در غیر اینصورت در پوشۀ en_GB فایل fa-IR.mod_login.ini یا en-GB.mod_login.ini رو پیدا و عبارت مورد نظرتون (شناسه) رو پیدا و اصلاح کنید.
موفق باشید/
bi.bi
08-23-2012, 11:00 PM
با سلام و ممنون از جوابتون
همانطور که می دانید پس از عضویت کاربر یک سری ایمیل مانند ایمیل فعالسازی به ایمیلش ارسال می شود
و همچنین در صورت درست نبودن پسورد یک پیغام خطا داده می شود به کاربر
می خواستم بپرسم که این متنها کجا قرار دارند و چگونه قابل وییرایش می باشند؟ بعنوان مثال لینک فعال سازی
با تشکر.
Pr0grammer
08-24-2012, 06:37 AM
فکر کنم فایل fa-IR.com_user.ini دز پوشۀ fa-IR یا en-GB.com_user.ini در پوشۀ en-GB بخشی از مواردی که می خواین رو داره...
موفق باشید/
bi.bi
08-25-2012, 05:00 AM
محتویات ایمیل فعالسازی رو پیدا کردم
اما یه مقدار بهم ریختس و در ایمیل فعالسازی نام کاربری رو عنوان سایت نشون می ده و رمز عبور رو نام کاربری
یه سری علامتها مانند %s و n/ هم در فایل هستن
حالا می خواستم بپرسم چطور می تونم ویرایشش کنم ایا راهی بجز استفاده از edit code هاست وجود داره و همین طور اگه بخوام کلاً فایل رو تعویض کنم، فایل جایگزین رو از کجا می تونم پیدا کنم.
با تشکر.
hamidy
08-25-2012, 08:00 AM
سلام
برای ویرایش از ادیتور Notepad++ یا Dreamweaver می تونید استفاده کنید.
چه فایلی رو با چه فایلی جایگزین کنید.
این عبارات %s و n/ نباید تغییری داشته باشند
موفق باشید
bi.bi
08-25-2012, 11:27 AM
با سلام،
فایل fa-IR.com_user.in قدیمی رو با یکی دیگه،
چون همون طور که گفتم ایمیلی که به کاربر برای فعال سازی ارسال می شه دارای اطلاعات نقص و نادرست هستش.!!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.