PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال آیا آدرس کوتاه میشه؟

h.mallaki67
08-24-2012, 08:24 AM
سلام و درود
آیا آدرس سایت همیشه اینطوری میاد:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و نمیشه کوتاهش کرد به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

P30Yaran
08-24-2012, 09:11 AM
سلام
شما اگه جوملا یا به قولی سایتتون رو میخواید نصب کنید مستقیم در فولدر public_html (همون Root خودمون:D) نصب کنید
با این کار آدرس سایت شما میشه : mysite.com اما اگه در پوشه نصب کنید به صورت :mysite.com/myfolder میشه
موفق باشید

Joomla Armator
08-24-2012, 10:12 AM
دوست عزیزم اگر تنظمیات سئو رو انجام بدید آدرس هم بهینه تر خواهد شد و هم امن تر.موفق باشید.

P30Yaran
08-24-2012, 02:56 PM
دوست عزیزم اگر تنظمیات سئو رو انجام بدید آدرس هم بهینه تر خواهد شد و هم امن تر.موفق باشید.

سلام
سئو رو انجام بدند ، مثلا آدرس سایت اگه این باشه mysite.com/index.php تبدیل میشه به mysite.com
من مشکل ایشون رو میدونم (فیلم مشکل نصب جوملا رو توی انجمن گذاشتن من دیدم چکار کردند) ! روشی رو که گفتم پیش بگیرید مشکلتون رفع میشه !
البته انجام کارهای سئو جزء واجباته
موفق باشید