ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بابا این قالب های جوملا هیچ کدوم نصب نمیشه!!

kaktoosmrc
08-25-2012, 04:21 AM
سلام خدمت شما دوستان عزیز.:rose:
من نمیدونم مشکل چیه که هرچی قالب فارسی یا انگلیسی نصب میکنم (با افزونه هاش) ،یا کلا ارور میده یا کامل نصب نمیشه.فقط قالب امیرکبیر درسته.حتی یه کیش رو با سیستم نصب کردم (پکیج کامل) بازم ارور داد.:question:

anita_sh
08-25-2012, 05:56 AM
سلام
دوست عزیز بهترین کار اینه که با دقت error را بخونی تا بشه به شما کمک کرد. ممکنه اصلا متناسب با version جوملای شما نباشه.

موفق باشید

Joomla Armator
08-25-2012, 06:44 AM
دوست عزیز یک بسته Quick start که رایگان هست رو دانلود و نصب نمایید ببینید جواب میده؟ضمنا پیغام خطا رو ذکر بفرمایید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.موفق باشید.

kaktoosmrc
08-26-2012, 03:35 AM
سلام و صبح قشنگتون بخیر.:rose:
دوستان اینم ارور هایی که از سه کامپیوتر مورد استفاده ام دریافت میکنم:
Not Found

The requested URL /Joomla_Persian_2.5.6-Stable-Full_Package/amirkabir/birography.html was not found on this server .

The template for this display is not available. Please contact a Site administrator .

Helix framework not found.

{
404 - اين مقاله پيدا نشد

شما به دلايل زير نمي توانيد اين سايت را ملاحظه نماييد

مطلب از انتشار خارج شده باشد
يک موتور جستجو که يک ليست تاريخ گذشته از اين سايت دارد
a آدرس اشتباه تايپ شده است
شما به اين صفحه دسترسي نداشته باشيد
منبع خواسته شده پيدا نشد
در هنگام پردازش درخواست شما خطايي رخ داده است

لطفا يکي از صفحات زير را امتحان کنيد:

صفحه اصلي

اگر واقعا در اين مورد مصمم هستيد لطفا با سرپرست سايت تماس بگيريد و خطاي زير را گزارش دهيد.

اين مقاله پيدا نشد

}

Joomla Armator
08-26-2012, 03:39 AM
دوست عزیزم شما از چه مجازی سازی استفاده می کنید؟(Wamp یا Xamp)؟؟ورژن چندهست؟
آیا یک بسته رو بروی سه تا سیستم تست کردید؟بسته های دیگر رو تست نکردید(منظورم بسته های Quicks Start) هست موفق باشید.

kaktoosmrc
08-26-2012, 03:57 AM
من از wampserver2.2c-x32 استفاده کردم. و دوتا بسته Quicks Start هم نصب کردم و قالب های متعدد انگلیسی و فارسی. و اینکه آره روی سیستم های مختلف امتحان کردم.

Joomla Armator
08-26-2012, 03:59 AM
دوست عزیز لطفا پیام خصوصی خود رو چک بفرمایید.
ضمنا از Xamp نسخه 1.7.3 استفاده نمایید.
موفق باشید.

shmata
08-26-2012, 04:33 AM
من از wampserver2.2c-x32 استفاده کردم. و دوتا بسته Quicks Start هم نصب کردم و قالب های متعدد انگلیسی و فارسی. و اینکه آره روی سیستم های مختلف امتحان کردم.

لطفا مراحلی رو که برای نصب انجام میدید بنویسید ؟ به چه صورت اقدام میکنید . تاخدمت تون عرض کنم مشکل از کجاست .

kaktoosmrc
08-26-2012, 04:39 AM
ببخشید من فعلا wamp در اختیارم نیست. فردا همین پستم رو ویرایش مینکم و جواب میدم.

kaktoosmrc
08-27-2012, 04:33 AM
سلام دوستان. صبحتون بخیر.:rose:
این طرز نصب جوملا منه:

.1.فايل quick start رو توي فايل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اکسترکت کردم.
.
.
.
6.انتخاب زبان ->فارسي
7.خواندن مجوز
.
.
10.حذف پوشه اينستال
.
12.رفتن به مديريت قالب ها و...
13.errrrrrrrrrrrrrrrrrrrror
یه سوال دیگه: آیا برای استفاده کامل از جوملای نصب شده روی wamp server باید وصل اینترنت باشیم؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Joomla Armator
08-27-2012, 04:37 AM
دوست عزیز شما نصب اطلاعات نمونه(Sample Data) رو کلیک می کنید؟

kaktoosmrc
08-27-2012, 04:55 AM
دوست عزیز شما نصب اطلاعات نمونه(Sample Data) رو کلیک می کنید؟

جونم این یکی نصب اطلاعات نمونه نداشت.
راستی بسته quick start که دیروز گفتید از مرحله واردکردن مشخصات پایگاه داده جلوتر نمیرفت و میرفت روی لودیییییییییییینگ.

Joomla Armator
08-27-2012, 05:05 AM
دوست عزیز در حال حاضر شما از چه بسته ای استفاده کردید؟
پیشنهاد بنده به شما چه بسته ای بود؟:):confused:

h.mallaki67
08-27-2012, 05:19 AM
جونم این یکی نصب اطلاعات نمونه نداشت.
راستی بسته quick start که دیروز گفتید از مرحله واردکردن مشخصات پایگاه داده جلوتر نمیرفت و میرفت روی لودیییییییییییینگ.
دادا جون ایقد خودتو اذیت نکن این جوملای فارسی 2.5.6 (امیرکبیر) یکم مشکل داره شما از برنامه مجازی ساز xampp استفاده کن و جوملای انگلیسی رو از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود کن و بسته فارسی سازشم از همونجا دانلود کن و فارسیش کن اینطوری دیگه ارور نمیده

firoozmandan
08-27-2012, 05:37 AM
سلام

جوملا فارسی 2.5.6 نسخه امیر کبیر مستقیما بیش از 15000 بار دانلود و نصب شده و مشکلی گزارش نشده ! اگر شما با آن مشکلی دارید خوشحال میشیم دقیقا ذکر کنید !

یا علی

kaktoosmrc
08-27-2012, 10:00 AM
دوست عزیز در حال حاضر شما از چه بسته ای استفاده کردید؟
پیشنهاد بنده به شما چه بسته ای بود؟:):confused:
ممنون از جواب هاتون:rose:
1.جونم من که گفتم :"راستی بسته quick start که دیروز گفتید از مرحله واردکردن مشخصات پایگاه داده جلوتر نمیرفت و میرفت روی لودیییییـــیییییــــــییی یینگ.:tired: "
do you remember?

kaktoosmrc
08-27-2012, 10:03 AM
من جوملا رو روی 5 تا سیستم امتحان کردم و فقط رو 3تاش که ویندوز 7 داشت کار کرد.روی xp مشکل داشت.فعلا خداحافظ

Joomla Armator
08-27-2012, 10:19 AM
خیر خاطرم نیست کدوم بسته اما چون بنده پیشنهاد بسته free میدم معمولا؛مشکلی در بسته ندیدم تا بحال:)نام بسته رو ذکر بفرمایید لطفا

kaktoosmrc
08-29-2012, 05:18 AM
سلام دوستان.امیدوارم که حاتون خوب باشه.:rose:
امکانش هست که نیاوردن کامل قالب ها به این دلیل باشه؟

قرمز بودن این دوتا مورد<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Joomla Armator
08-29-2012, 06:02 AM
سلام دوستان.امیدوارم که حاتون خوب باشه.:rose:
امکانش هست که نیاوردن کامل قالب ها به این دلیل باشه؟

قرمز بودن این دوتا مورد<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

خیر عزیز...

iranh00
08-30-2012, 09:36 AM
با سلام

من جوملا 2.5 رو نصب کردم .
اما زمانی که قالب رو مثلا تغییر میدم ( مثلاً انتخاب منو پایین ) با مشکلات و اروری که در تصویر مشاهده میکنین مواجه میشم !
قالب اورانوس از همین سایت گرفتم، مخصوص جوملا 2.5 هست، ولی هنوز هم این مشکلات رو دارم ، بفرمائین چیکار کنم !

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مشخصات برنامه های نصبی من :
wampserver2.2e-php5.4.3-<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Joomla_Persian_2.5.6-Stable-Full_Package

dorsa number 1
09-05-2012, 02:22 PM
سلام دوستان.
من هم تازه جوملای 2.5 رو با کمک دوستان انجمن نصب کردم.یک قالب رو نصب کردم.ولی از بعد اون قالب هر قالب انگلیسی یا فارسی که برای جوملا 2.5 نوشته شده رو میخوام اپلود و نصب کنم نمیشه!
کلا اپلود هم نمیشه!
لازم به ذکره که قالب های خود جوملا کار میکنه...قالبی که نصب شده بود رو حذف کردم و دوباره قالب های دیگرو امتحان کردم باز هم نشد! قالب قبلیو دوباره اپلود و نصب کردم! فقط اون قالب نصب میشه! میشه راهنمایی کنین

takab1
09-05-2012, 02:29 PM
شما چرا یه هاست دایمن نمیگیری دیگه از شر این ارور ها خلاص بشی

novinfard
09-05-2012, 03:24 PM
1) نام پوشه ی انتخابی رو تغییر بدید، به چیزی مثل joomla قبل از نصب (احتمالش ضعیفه، ولی هست)

2) آیا با نصب سایر قالب ها مشکل داره یا نه؟

dorsa number 1
09-05-2012, 03:25 PM
یه قالب رو نصب کرد .بعد بقیه قالبها رو اصلا اپلود نمیکنه!

dorsa number 1
09-05-2012, 03:31 PM
اسم فایل هم عوض کردم ولی یه صفحه باز میشه که problem loading page میزنه.کسی اطلاعی داره؟

مهدی.
09-09-2012, 07:17 PM
سلام

اطلاعات هاست و جوملا را برای بنده ارسال کنید بررسی خواهم کرد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

abdollahi
11-09-2012, 07:57 PM
درود بر شما آقامهدی
بنده نیزچنین مشکلی دارم
وقتی قالبی رو میذارم
صفحه اصلا لود نمیشه
لطفا کمک کنین

ساختار php روشن
Linux server30.mylittledatacenter.com 2.6.32-279.5.2.el6.x86_64 #1 SMP Fri Aug 24 01:07:11 UTC 2012 x86_64

نسخه پایگاه داده
5.1.65-cll

دیتابیس
utf8_general_ci

نسخه php
5.2.17

سرور وب
LiteSpeed

وبسرور به محیط کاربری php
litespeed

نسخه جوملا
Joomla! 2.5.7 Stable [ Ember ] 13-September-2012 14:00 GMT

هاست لینوکس - دویست مگابایت هاست

مهدی.
11-18-2012, 08:48 AM
سلام

اطلاعات هاست را به همراه اطلاعات جوملا ارسال فرمایید بررسی خواهم کرد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست