PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اشکال در صغحه اول سایت

mikimoolak
08-25-2012, 09:27 AM
با سلام
من وقتی آدرس سایتم را در نوار آدرس وارد می کنم برخی از ماژولها رو نشون نمیده در ضمن مطالب به صورت کنار هم (مثلا A|A ) نمایش داده می شه ولی وقتی در همین صفحه بر روی گزینه "صفحه اصلی " کلیک میکنم هم ماژولها رو نشون میده و هم مطالب به صورت زیر هم و مرتب می آیند.
(آدرس سایت :<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
با تشکر

onlymhb
08-25-2012, 11:11 AM
من که درست نگرفتم چی گفتی ولی دو تا منظور از حرفت برداشت کردم شاید با یکی از این کارا مشکلت حل بشه
1- از قسمت تنظیمات ماژول "تخصیص منو" محل نمایش ماژول را در منو خود مشخص کنید
2-مثلا در تنظیم منو اصلی از نظر چیدمان مطالب صفحه خودتو در قسمت پارامتر های اصلی که شامل (مطالب بلند، مختصر، تعداد ستون و ...) درست تنظیم نکردی و روی 2 ستونه است اونو کافیه بکنی 1 ستون

sahama
08-25-2012, 11:34 AM
دوست عزیز توصیه اکید می کنم که از جوملا 1.5 برای سایت های جدید استفاده نکنید
چون بزودی پشتیبانی از این نسخه متوقف شده و ارتقا از 1.5 با 2.5 مشکلات خاص خودش رو داره

hamedsoft
08-26-2012, 07:27 AM
با مرورگرهای محتلف چک کن . اگر از اینترنت اکسپلورر ورژن 7 استفاده کنی ممکنه این مشکل پی بیاد . من که اینجا همه چیز رو درست میبینم .