توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند ستونه کردن قالب پیشفرض امیر کبیر
سلام.. خواستم بدونم چطور میتونم قالب yougrids رو فقط با تغییر موقعیت های معرفی شده و بدون تغییر در سایر موقعیت ها به صورت زیر در بیارم...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Joomla Armator
08-25-2012, 12:53 PM
شاید این مقاله (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA_%D8%AC%D8%AF%DB%8C% D8%AF_%D8%AF%D8%B1_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.5) مشکل شما رو برطرف کنه
موفق باشید.
من از قبل موقعیت هایی رو ایجاد کردم, ولی خب چون از قبل اشنایی ای با سیستم ندارم, کمی تعیین مکانش برام مشکل هست..
و به همین سان, پرسش من چیز دیگری بود, ممنون میشم به پرسش واقع پاسخ بگید...
shmata
08-26-2012, 04:20 AM
از قسمت مدیریت سایت تون / افزونه ها / مدیریت قالب ها / Yougrids - Default / تنظیمات شبکه ماژول ها
قادر به انجام این کار خواهید بود .
موقعیت های insettop که شامل left و right هستند در اون بخش موجود نیستند, یعنی همه موقعیت ها هستند, غیر از موقعیت مد نظر,
و جدای از این مساله, چیزی ورای تعیین pixle در این بخش موجود نیست. بخش های مورد توجهی در تنظیمات Grid موجود هست, ولی در بخش شبکه, چیزی جز قفل و تعیین پیکسل نیست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.