PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر نوع فونت قسمت های مختلف سایت

vahidf
08-25-2012, 05:50 PM
با سلام
من از طریق روش فیس فونت چند تا فونت به قالبم اضافه کردم. توی CSS قالب برای پیشفرض های مختلف (li, ul, span, div و ...) از یک نوع فونت استفاده کرده بود که با تغییر اون فونت تمامی مطالب و نوشته های سایت عوض می شد. ولی من میخوام که هر قسمت یه فونت داشته باشه مثل منوها، متن مطالب، ماژول ها و ... حالا 2 تا سوال دارم:
1- از کجا بفهمم که هر کدوم از این پیشفرض ها (li, ul, span, div و ...) برای کجا استفاده شده؟
2- برای مواردی که دو قسمت مختلف سایت از یک پیشفرض استفاده می کنند و با تغییر فونت اون پیشفرض فونت هر دو قسمت عوض میشه ، چجوری میشه از دو فونت استفاده کرد؟ یعنی کاری کرد که اون قسمت از یه پیشفرض دیگه استفاده کنه؟

P30Yaran
08-25-2012, 06:35 PM
سلام
دوست عزیز در انجمن جستجو کنید عیدی من : آموزش تعیین فونت دلخواه ! قبلا روش تعین فونت دلخواه رو توضیح دادم
موفق باشید

vahidf
08-25-2012, 07:02 PM
سلام
پیداش نکردم. لینکشو بدین

P30Yaran
08-25-2012, 08:01 PM
سلام
وخداوند سرچ را آفرید :D
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>