توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد مطالب مرتبط برای سایت
dorostee
08-26-2012, 07:52 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز. برای اینکه مطالب مرتبط با هر مطلب بعد از باز کردن مطلب در زیر آن نمایش داده شود باید چکار کرد؟برای جوملا 2.5.3 ضمنا باید در پایان هر مطلب از کلمات کلیدی باید استفاده کنم تا مطالب مرتبط را نشان دهد یا نیازی نیست؟
dorostee.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) سایت پزشکی درستی
Blade
08-26-2012, 10:53 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز. برای اینکه مطالب مرتبط با هر مطلب بعد از باز کردن مطلب در زیر آن نمایش داده شود باید چکار کرد؟برای جوملا 2.5.3 ضمنا باید در پایان هر مطلب از کلمات کلیدی باید استفاده کنم تا مطالب مرتبط را نشان دهد یا نیازی نیست؟
dorostee.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) سایت پزشکی درستی
سلام.با افزونه k2:wink:
firoozmandan
08-27-2012, 07:22 AM
سلام
همانطور که دوستمون گفتن از کی 2 می تونید استفاده کنید
علاوه بر اون می تونید از افزونه های زیر هم استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
dorostee
08-30-2012, 01:22 AM
این افزونه کی 2 رو باید از کجا وارد کنم یا بگیرم؟من از یک قالب پیش ساخته برای سایتم استقاده میکنم
این آدرسی را که معرفی کردید به لاتین هست یا فارسی هم شده؟
dorostee.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
kateb
02-05-2013, 07:29 PM
با سلام
من افرونه کی ۲ را دارم اما نمی دانم چطوری میشه امکان مطالب مرتبطش رو فعال کرد
البته برچسب ها منطورم نیست
میخوام مثل سایت های خبری که در اخرش مطالب مرتبط رو پیدا میکنه باشه
mahsoomeh_taheri
02-07-2013, 10:26 AM
در مدیریت k2 به بخش مجموعه ها رفته و مجموعه موردنظر را به حالت ویرایش باز کنید و در سمت چپ پنجره در قسمت نمایش مطالب گزینه نمایش مطالب مرتبط را انتخاب کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.