توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاراکتر غیرمجاز
saghy_110
08-26-2012, 07:06 PM
سلام
توی جستجوی هوشمند، نیم*فاصله مجازی رو نه ایندکس می*کنه و نه طبیعتا در نتایج جستجو میاره. چه*کار می*شه* کرد؟
چون سایت من سایت ویرایشه این نیم*فاصله خیلی مهمه. اصلا این موتور جستجو برای نشون*دادن این نیم*فاصله است. به*هیچ*وجه نشون نمی*ده. توی کد html هم تبدیل به ‌ می*شه. جالب اینه که توی همین انجمن شما هم تبدیل به * می*شه. لطفا کمک کنید.
مهدی.
09-11-2012, 09:49 PM
سلام
در این کامپوننت این کاراکتر تعریف نشده متأسفانه و باید در سورسش اضافه بشه ! :)
این مورد رو به info (at) joomlafarsi.com شخصاً ارسال کنید تا به تیم جوملا گزارش شود و در نسخه های بعدی اصلاح شود !
در ویبی (سورسی که برای این انجمن استفاده شده!) هم متأسفانه جزء کاراکترهای تعریف نشده هست و ف ی ل تر میشه ! :) و علامت ستاره زده میشه بجاش ! :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
saghy_110
09-18-2012, 06:33 AM
سلام
در این کامپوننت این کاراکتر تعریف نشده متأسفانه و باید در سورسش اضافه بشه ! :)
این مورد رو به info (at) joomlafarsi.com شخصاً ارسال کنید تا به تیم جوملا گزارش شود و در نسخه های بعدی اصلاح شود !
در ویبی (سورسی که برای این انجمن استفاده شده!) هم متأسفانه جزء کاراکترهای تعریف نشده هست و ف ی ل تر میشه ! :) و علامت ستاره زده میشه بجاش ! :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
ممنون از پاسختون. بالأخره کسی پیدا شد و مردونگی کرد و پاسخ ما رو داد.
خب حالا من این کار رو دارم انجام میدم و برام هم خیلی مهمه و تا الانش هم دیر شده. ممنون می شم اگر راهنمایی فرمایید و بگید که چطور می تونم این کاراکتر رو برای ماژول جست و جوی هوشمند تعریف کنم؟
با تشکر
مهدی.
09-18-2012, 08:52 PM
این مورد رو به تیم ترجمه اطلاع دادم و انشاالله به این تاپیک پاسخ خواهند داد.
متأسفانه بنده تا بحال سورس این افزونه رو در جوملا بررسی نکردم و نمیتونم الان راهنمایی صحیحی به شما داشته باشم. به همین خاطر از دوستان که تسلط بیشتری دارند تقاضا کردم تا این تاپیک را پیگیری کنند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.