PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در مدیاپلیر widgetkit

arya_jal
08-28-2012, 08:07 PM
با سلام
در بخش افزون های سایت درمورد کامپوننت widgetkit توضیحاتی نوشته بودید من یک مشکل در زمان کار با این کامپوننت برخورد کردم و اون در کار کردن با مدیاپلیر اون هست و طبق راهنما هرزمان که میخواهم از پلیر برای پخش فیلم در سایت استفاده کنم متاسفانه کد رو قبول نمیکنه
کدی که من وارد میکنم بصورت زیر است:
<video src="/video.mp4" width="320" height="240"></video>

ممنون میشم راهنمایی کنید
خیلی فوریه قوانین رو هم مطالعه کردم
مرسی

mersad
08-28-2012, 08:45 PM
دروود

یقیناً مشکل از ادرس دهی شما در تگ هست

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

arya_jal
08-28-2012, 08:49 PM
دروود

یقیناً مشکل از ادرس دهی شما در تگ هست

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد
با تشکر از شما دوست گرامی
من یک فایل با نام video.mp4 در ریشه اصلی گذاشتم و کد رو به این صورت قرار دادم:
<video src="/video.mp4" width="320" height="240"></video>
اگر اشتباه قرار دادم لطفا راهنمایی کنید
باتشکر

mersad
08-28-2012, 09:24 PM
نمونه قرار دادن کد :
<video width="640" height="360" poster="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" controls="controls" preload="none">

<source type="video/mp4" src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" />

</video>

اینجا یک پوشه با نام video هست و فایل با نام mediaplayer.mp4

در پناه ایزد

arya_jal
08-29-2012, 07:49 AM
نمونه قرار دادن کد :
<video width="640" height="360" poster="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" controls="controls" preload="none">

<source type="video/mp4" src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" />

</video>

اینجا یک پوشه با نام video هست و فایل با نام mediaplayer.mp4

در پناه ایزد

با سلام و تشکر
من دقیقا همینکارو رو کردم اما متاسفانه بازهم انجام نشد هم روی سرور و هم روی لوکال تست کردم بازهم نشد
روی چند قالب تست کردم بازهم جواب نداد
نمیدونم مشکل کجاست

mersad
08-29-2012, 09:24 PM
قطعاً مشکل از ادرس دهی شما هست

ارتباطی با قالب نداره و روی لوکال هم باید با ادرس دهی درست نمایش داده میشه

از این اموزش کمک بگیرید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%DB%8C%D8%A7_All_Videos

در پناه ایزد