PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کمک درباره rsform

komeilshateri
08-31-2012, 03:09 PM
سلام
rsform برای جومینا 2.5 هست
لطفا لینکش را بذارین ممنون میشم

amirsam_1
08-31-2012, 03:30 PM
با سلام
از breezingfrom چرا استفاده نمیکنید ؟
rsform کامپوننت تجاری هست و باهاش دچار مشکل خواهید شد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نیاز به ثبت نام در سایت خواهید داشت

موفق باشید

علیرضا
08-31-2012, 07:01 PM
سلام

RSform pro را می شود گفت بهترین فرم ساز جوملا است.
این فرم ساز تجاری است و امکان قرار دادن لینک دانلود آن نیست.

پیشنهاد می شود آن را از سایت اصلی خریداری نمایید.

با سلام
از breezingfrom چرا استفاده نمیکنید ؟
rsform کامپوننت تجاری هست و باهاش دچار مشکل خواهید شد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نیاز به ثبت نام در سایت خواهید داشت

موفق باشید
چه مشکلی؟ در طول استفاده از آن من که دچار مشکلی نشدم!

یا علی

amirsam_1
08-31-2012, 08:45 PM
سلام

RSform pro را می شود گفت بهترین فرم ساز جوملا است.
این فرم ساز تجاری است و امکان قرار دادن لینک دانلود آن نیست.

پیشنهاد می شود آن را از سایت اصلی خریداری نمایید.

چه مشکلی؟ در طول استفاده از آن من که دچار مشکلی نشدم!

یا علی
سلام
منظور استفاده از آن بصورت غیر تجاری بود
تا اونجایی که خاطرم هست آخرین باری که خواستم از پکیج دانلودی بدون لیسانسش استفاده کنم نتونستم ازش یه فرم درست و حسابی بسازم و رو آوردم به برزینگ که Free بود

موفق باشید
یا علی

mhasan
10-14-2012, 09:36 AM
سلام دوست عزيز
من با اين فرم ساز مشكلي نداشتم و خيلي هم خوب بود ولي نمي دونم چه جوري مي تونم اين فرم ساز را به درگاه پرداخت الكترونيكي وصل كنم تا مشتريانم بعد از ثبت سفارش به درگاه پرداخت وصل بشن؟
لطفا در اين مورد اگر چيزي مي دانيد به من پاسخ دهيد
حتي اگر اين امكان را breezingfrom داشته باشه و مثالي را براي من قرار بدهيد مشكلي ندارم و فرمم را به آن تبديل مي كنم
لينك فرم طراحي شده: ثبت نام بيمه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

kianesfahan
10-14-2012, 12:15 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نوشته اصلی توسط mhasan <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سلام دوست عزيز
من با اين فرم ساز مشكلي نداشتم و خيلي هم خوب بود ولي نمي دونم چه جوري مي تونم اين فرم ساز را به درگاه پرداخت الكترونيكي وصل كنم تا مشتريانم بعد از ثبت سفارش به درگاه پرداخت وصل بشن؟
لطفا در اين مورد اگر چيزي مي دانيد به من پاسخ دهيد
حتي اگر اين امكان را breezingfrom داشته باشه و مثالي را براي من قرار بدهيد مشكلي ندارم و فرمم را به آن تبديل مي كنم
لينك فرم طراحي شده: ثبت نام بيمه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تشکر دوست عزیز .

اما فکر نمی کنم نیازی بود که تایپیک های قدیمی را بالا بیاورید و سایتی را قرار دهید .

در ضمن سوال جدید خود را در تایپیک جدید مطرح کنید تا بررسی شود .

موفق باشید .