PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرسنجی

niusha_behzad
09-01-2012, 03:05 AM
دوستان یک ماژول نظر سنجی میخوام برای سایت و یک ماژول نظر سنجی واسه مطالب میخوام
اگه میشه فارسی باشه ممنون

Joomla Armator
09-01-2012, 03:59 AM
دوستان یک ماژول نظر سنجی میخوام برای سایت و یک ماژول نظر سنجی واسه مطالب میخوام
اگه میشه فارسی باشه ممنون

باسلام
کامپوننت نظرسنجی سایت:Acepools
کامپوننت نظرسنجی مطلب:Jcomment

اگر در گوگل سرچ کنید فارسی هم شده؛چون لینک خارجی بودم لینک ندادم موفق باشید.

niusha_behzad
09-01-2012, 08:28 AM
باسلام
کامپوننت نظرسنجی سایت:Acepools
کامپوننت نظرسنجی مطلب:Jcomment

اگر در گوگل سرچ کنید فارسی هم شده؛چون لینک خارجی بودم لینک ندادم موفق باشید.

اگه لینک دانلود بدی ممنون میشم

niusha_behzad
09-02-2012, 04:37 AM
تان کسی ماژولی برای اینکه بشه مثل وبلاگ ها برای هر مطلب نظر گذاشت نداره؟

shmata
09-02-2012, 05:09 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> برای نظر سنجی
برای قرار دادن نظرات و دیدگاها : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

niusha_behzad
09-02-2012, 08:05 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> برای نظر سنجی
برای قرار دادن نظرات و دیدگاها : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون ولی میشه آموزش com_jcomments_v2.3.0
که معرفی کردید رو بدید اصلا ازش سر در نیوردم

shmata
09-02-2012, 08:12 AM
در لینک دانلود افزونه یک قسمت به نام document یا support هست که میتونید از اون استفاده کنید .

niusha_behzad
09-02-2012, 08:24 AM

چجوری این کامپوننت رو به هر مطلب اضافه کنم؟

shmata
09-02-2012, 08:30 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

niusha_behzad
09-02-2012, 10:18 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اینکه انگلیسی هست فقط میشه بگید هرکس که نظر میزاره از کدوم قسمت میتونم نظرش رو ببینم؟
یا فارسی شده این کامپوننت رو دارید؟

shmata
09-02-2012, 10:37 AM
چون من این افزونه رو ندارم دقیق نمیتونم بگم اما تا جایی که یادمه :
شما باید پلاگین مربوطه را نصب کنید (رایگانه همراه با افزونه) بعد فعال اش میکنید
در هر مطلبی تمایل دارید کاربران بتونن نظر بدن target اون پلاگین را قرار میدید . همین .

niusha_behzad
09-02-2012, 12:26 PM
چون من این افزونه رو ندارم دقیق نمیتونم بگم اما تا جایی که یادمه :
شما باید پلاگین مربوطه را نصب کنید (رایگانه همراه با افزونه) بعد فعال اش میکنید
در هر مطلبی تمایل دارید کاربران بتونن نظر بدن target اون پلاگین را قرار میدید . همین .

الام نحوه کارش رو فهمیدم ولی مشکلم اینجاست وقتی کسی نظری میزاره کجا میتونم ببینمش یا ویرایشش کنم؟

مهدی.
09-11-2012, 03:50 PM
سلام

لطفاً این افزونه را از مرکز افزونه های جوملا فارسی دانلود کنید و نصب کنید تا از مدیریت و کاربری فایس اون لذت ببرید.

بعد از اینکه کسی در محتواهای شما نظری بگذاره در منوی کامپوننت/دیدگاه جوملا میتونید نظرات را بررسی کنید و منتشر کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

amir1797
10-06-2012, 04:22 PM
ممنون دانلود کردم

amir1797
10-06-2012, 04:31 PM
سلام

لطفاً این افزونه را از مرکز افزونه های جوملا فارسی دانلود کنید و نصب کنید تا از مدیریت و کاربری فایس اون لذت ببرید.

بعد از اینکه کسی در محتواهای شما نظری بگذاره در منوی کامپوننت/دیدگاه جوملا میتونید نظرات را بررسی کنید و منتشر کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام- من این ماژول رو بر روی جوملا 2.5 نصب کردم فعال هم کردم ، دونمونه نظر سنجی هم اضافه کردم اما در سایت محتوی نظر سنجی را نشون نمیده فقط جای ماژول مشخصه روی قالب ،
لطفا" راهنمایی کنیدو ممنونم

shmata
10-06-2012, 05:17 PM
سلام- من این ماژول رو بر روی جوملا 2.5 نصب کردم فعال هم کردم ، دونمونه نظر سنجی هم اضافه کردم اما در سایت محتوی نظر سنجی را نشون نمیده فقط جای ماژول مشخصه روی قالب ،
لطفا" راهنمایی کنیدو ممنونم

یکبار از مدیریت قالب ها قالب پیش فرض سایت تونو قالب yougrids قرار بدید و چک کنید ببینید درست نمایش میده یا خیر ؟

amir1797
10-06-2012, 05:55 PM
یکبار از مدیریت قالب ها قالب پیش فرض سایت تونو قالب yougrids قرار بدید و چک کنید ببینید درست نمایش میده یا خیر ؟

خیر باز هم نمایش نمیده...!

shmata
10-07-2012, 05:29 AM
احتمالا افزونه تون مشکل داره . چون در یک بسته ی جوملا دیگه و در یک قالب دیگه هم مشکل دارد .