توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در منوی قالب
arashmmm1414
09-01-2012, 04:35 AM
سلام. یکی به داد من برسه ...
توی این سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه به منوی امام جمعه یه نگاهی بندازید یه زیرمنو داره که هاشور خورده ... کلا وقتی به یه زیرمنو در منوی اولیه زیرمنو میدم به صورت هاشور در میاد... کلافه ام کرده کسی نیست سر در بیاره این مشکل رو حل کنه بره پی کارش ؟!! تشکر...
:cry:
محمد محسنی
09-01-2012, 05:05 AM
دوست عزیز سلام
قالب شما تجاری می باشد و برای راهنمایی و مشکلات آن باید به سایت مبدا مراجعه بفرمایید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینبار شما را راهنمایی میکنم
در ccs فایل megamenu
background-repeat: repeat-x;
را به
background-repeat: notrepeat;
تغییر دهید.
/* Line 8 */
.ja-megamenu ul.level0 li.mega a.mega.over, .ja-megamenu ul.level0 li.mega a.mega.active
{
background-color: #e5e5e5;
background-image: url("../templates/ja_nex/images/hover-menu.gif");
در ادامه برای پشتیبانی از افزونه ها و قالب های تجاری به سایت مبدا مراجعه بفرمایید.
یا حق.
arashmmm1414
09-01-2012, 07:34 AM
دوست عزیز سلام
قالب شما تجاری می باشد و برای راهنمایی و مشکلات آن باید به سایت مبدا مراجعه بفرمایید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اینبار شما را راهنمایی میکنم
در ccs فایل megamenu
را به
background-repeat: notrepeat;
تغییر دهید.
در ادامه برای پشتیبانی از افزونه ها و قالب های تجاری به سایت مبدا مراجعه بفرمایید.
یا حق.
سلام
من هر چه سعی کردم موفق نشدم ،، اصلا ظاهرا روی notrepeat بود ... اگه یوزر و پسورد cpanel رو بدم می تونید این مشکل رو برطرف کنید؟
arashmmm1414
09-03-2012, 06:00 AM
سلام آقا محمد محسنی چی شد ؟ به دادم برس ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.