توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش صفحه مربوط به تماس با ما
efat tabai
09-01-2012, 06:21 AM
سلام
دوستان من در سایتم با یه مشکلی برخوردم که اصلا قبلا اینطوری نبود و درست کار میکرد ، مشکل من در صفحه تماس با ما هستش وقتی روی منوی تماس با ما کلیک میکنم یه صفحه سفید خالی رو برام میاره و آدرس بالای سایت درست میره به صفحه contact-us.html ولی نمیفهمم مشکل از چیه !!!!!!!!!!!!!!!!
واسه تماس با ما هم از کامپوننت خود جوملا استفاده کردم ....
ممنون میشم اگر زود راهنمایی ام کنید
efat tabai
09-02-2012, 09:10 AM
سلام
دوستان گرامی همچنان منتظر راهنمایی شما هستم هنوز نتونستم حل کنم مشکلم رو خیلی هم search کردم ولی راه حلی پیدا نکردم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
amirsam_1
09-02-2012, 09:52 AM
سلام
مراحل رو از ابتدا یکبار دیگه چک کنید، در غیر اینصورت کاننکت جدید بسازید و منوی خود رو به کانتکت ساخته شده راهنمایی کنید
شما مشکلتون رو درست و بصورت کامل شرح بدید تا دوستان متوجه بشن
موفق باشید
shmata
09-02-2012, 10:24 AM
آیا تنظیمات مربوط به seo رو دستکاری کردید ؟
efat tabai
09-02-2012, 11:00 AM
سلام
واسه جواب به دوست عزیز که گفت کانکت جدید بسازم این کار رو کردم و منو رو به آن لینک دادم ولی جواب نداد .
و تنظیمات seo رو تغییر ندادم !!!!میشه بیشتر توضیح بدید .....
دو روز پیش اصلا سایتم مشکلی نداشت و صفحه تماس با ما آن درست بود:cry:
shmata
09-02-2012, 11:17 AM
چک کنید ببینید مجموعه ای که برای تماس ساخته بودید و اطلاعات تماس سرجاشه ؟
efat tabai
09-05-2012, 09:11 AM
سلام
بله چک کردم دوست عزیز همه اطلاعات تماس و مجموعه سر جاش هستش دیگه نمیدونم واقعا چیکار باید کرد
Amir_P
09-05-2012, 09:19 AM
با سلام
ببخشید من مجبورم مشکلاتم رو تو موضوعات بی ربط بنویسم اخه نمیتونم موضوع جدید ایجاد کنم
مشکل من:
ببینید این چه مرگشه؟(هر بار که تو کی2 مطلب میذارم بعد که خواستم ویرایش کنم این ارور رو میده که فکر میکنم تقصیر یکی از دوستانه که گفت این کد ها رو حذف کن تا تاریخ کی2 درست بشه)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
novinfard
09-05-2012, 10:22 AM
با سلام
ببخشید من مجبورم مشکلاتم رو تو موضوعات بی ربط بنویسم اخه نمیتونم موضوع جدید ایجاد کنم
مشکل من:
ببینید این چه مرگشه؟(هر بار که تو کی2 مطلب میذارم بعد که خواستم ویرایش کنم این ارور رو میده که فکر میکنم تقصیر یکی از دوستانه که گفت این کد ها رو حذف کن تا تاریخ کی2 درست بشه)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سوالات خود را در تاپیک مجزا مطرح کنید و کمی محترمانه تر مشکلتون را بیان کنید.
یا علی
Amir_P
09-05-2012, 11:33 AM
نمیتونم ناپیک ایجاد کنم بهم ارور میده و میگه توی تاپیک های ایجاد شده بنویس و اجازه نداری تاپیک ایجاد کنی:confused:
مهدی.
09-09-2012, 07:14 PM
سلام
بقیه یوزرها میتونن و شما نمیتونید !؟ اگر مطمئن هستید با شناسه firoozmandan در تماس باشید تا بررسی کنند ! اما طبیعتاً نباید مشکلی داشته باشید! شما به ویبی آشنایی دارید ؟!؟!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.