توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول آخرين دانلودها
gipcenter
09-01-2012, 07:02 AM
دوستان من در سايتم از كامپننت jdownloads استفاده كردم و يك مشكلي دارم كه مي خواهم آخرين نرم افزار هاي آپلود شده را مثل ماژول adianews2 نمايش بدم
يعني يك عكس همراه با موضوع و توضيحات مثل سايت هاي دانلود
لطفا كمك كنيد كه چيكار ميتوانم بكنم
jalal_iranian
09-01-2012, 03:41 PM
با سلام
ماژولهای تکمیلی جی دانلود رو میتونید در آدرس زیر مشاهده کنید که اولی آخرین دانلودها رو نمایش میده. ماژول jDownloads Latest Module نیز آخرین فایلهای اضافه شده را نمایش می دهد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
gipcenter
09-02-2012, 03:28 AM
با تشكر از شما
دوست عزيز اونو ميدونم هست فقط مشكل اين جاست كه متن توضيحات رو داخل tooltip نمايش ميده و من ميخواهم كه بيرون و معمولي نمايش بده مثل اين تصوير
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
داخل اين ماژول كدي كه اين متن رو داخل tooltip نمايش ميده اين هستش
// add description in tooltip
if ($view_tooltip && $files[$i]->description){
$link_text = '<a href="'.$link.'">'.JHTML::tooltip(strip_tags(substr($files[$i]->description,0,$view_tooltip_length)).$short_char,J Text::_('MOD_JDOWNLOADS_LAT EST_DESCRIPTION_TITLE'),$files[$i]->file_title.' '.$version.$files[$i]->release,$files[$i]->file_title.' '.$version.$files[$i]->release).'</a>'; } else {
$link_text = '<a href="'.$link.'">'.$files[$i]->file_title.' '.$version.$files[$i]->release.'</a>';
}
echo '<div style="padding-bottom: 3px; text-align:"'.$alignment.';">'.$number.$files_pic.$link_text.'</div>';
shmata
09-02-2012, 04:53 AM
از مدیریت مطالب براحتی میتونید این قالب را پیاده سازی کنید
1. با استفاده از دکمه جدول یک جدول 2 ستونه ایجاد کنید
2. در یک طرف متن و طرف دیگر تصویر را قرار دهید
gipcenter
09-02-2012, 05:12 AM
دوست عزيز همون اول گفتم كه مي خواهم اطلاعات jdownloads رو بخونه.مشكل من جدول كشيدن نيست.
تورو خدا يك كم با دقت تر پست رو بخونيد.به خدا كارم گيره
يه بار ديگه ميگم:
مي خواهم آخرين نرم افزار هايي كه توي jdownloads آپلود كردم رو با خلاصه مطلبي كه هنگام آپلود فايل در مديريت jdownloads قرار دادم نمايش بده. مثل تصوير بالا ولي از داخل jdownloads بياره
حالا سايت خود اين كامپوننت يك ماژول قرار داده كه فقط نام برنامه رو مياره و توضيحات رو توي tooltip قرار ميده كه كدشو هم بالا قرار دادم.
حالا كه ماژولي وجود نداره يك كمكي بكنيد كه اين كدو درست كنيم كه هم من حاجتم برسم هم به عنوان يك ماژول جديد به همه معرفي كنيم
safajuy
09-02-2012, 06:13 PM
سلام
متأسفانه ماژولی که نام بردید برای دو کامپوننت content و K2 بهینه شده و امکان بارگذاریش برای جی دانلود نیست!(حداقلش به این سادگی ها نیست)
می تونید سفارش بدید براتون نوشته یا ویرایش بشه
موفق باشید
gipcenter
09-03-2012, 04:36 AM
آره آقاي safajuy (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) اون adianews2 كه فقط براي همون هاست ولي من ميگم همين ماژول آخرين هاي jdownloads رو تا حدودي كمك كنيد.الان مطلب رو داخل تولتيپ مياره يك كمك بكنيد كه بطونم همينجوري بدون تولتيپ نمايش بدم.كدشو هم كه بالا قرار دادم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.