PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش حجم آپلود در php.ini

naderfarid
09-03-2012, 04:21 AM
با سلام.
برای آپلود کردن یک فایل حجیم به وب سایت دچار مشکل شدم و باید php.ini را از M2 به حداقل M4 افزایش بدم ولی نمیدانم این پوشه در کجاست. میشه لطفا آدرس دقیق دقیق این پوشه را بی کم و کاست بفرمایید تا دوباره مزاحم نشم.
با تشکر

Pr0grammer
09-03-2012, 04:47 AM
اگر در لوکال کار می کنید، روی Wamp کلیک کلید تا منو ظاهر بشه، بعد گزینه ی PHP و زیرمنوهای PHP.ini رو انتخاب کنید.
اما اگر منظورتون در هاست بود، معمولا این مقدار انقدر کم نباید باشه! با هاستینگ تماس بگیرید تا موضوع رو براتون بررسی و اصلاح کنند...

موفق باشید/

shmata
09-03-2012, 06:46 AM
Max upload size
در php.ini جستجو کنید و مقدار آنرا از 4mb به 32mb تغییر دهید

joomhost.net.co
09-03-2012, 06:58 AM
Ctrl+f بهترین روش :o

naderfarid
09-05-2012, 05:40 PM
با تشکر من هر چه در لوکال گشتم
Wamp را پیدا نکردم میشه لطفا آدرس آنرا دقیقا بفرمایید. ضمنا شما فرمودید در لوکال یا هاست من دقیقا نمی دونم از کجا باید اینکار را بکنم.
یک کامپوننت بنام Cummunity Builder (CB هست و خواستم آنرا در لوکال از طریق Extention آپلود و ستاپ کنم نشد و گفت این برنامه بیش از 2 مگابایت هست و باید ظرفیت آپلود را از 2 بیشتر کنم حالا نمیدونم از هاست بهتره اینکار انجام بشه یا از لوکال که باید php.ini را افزایش بدم

مهدی.
09-09-2012, 11:25 AM
سلام

از چه شبیه سازی استفاده میکنید ؟

اینکار را در هاست میخواهید انجام بدید یا روی لوکال ؟!

سیستم عامل شما لینوکس هست یا ویندوز - (سرور هاست - یا لوکال هاست) این سوال رو با توجه به پاسخ سوالات بالا جواب بدید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Pr0grammer
09-12-2012, 04:31 PM
با تشکر من هر چه در لوکال گشتم
Wamp را پیدا نکردم میشه لطفا آدرس آنرا دقیقا بفرمایید. ضمنا شما فرمودید در لوکال یا هاست من دقیقا نمی دونم از کجا باید اینکار را بکنم.
یک کامپوننت بنام Cummunity Builder (CB هست و خواستم آنرا در لوکال از طریق Extention آپلود و ستاپ کنم نشد و گفت این برنامه بیش از 2 مگابایت هست و باید ظرفیت آپلود را از 2 بیشتر کنم حالا نمیدونم از هاست بهتره اینکار انجام بشه یا از لوکال که باید php.ini را افزایش بدم

ببخشید که دیر پاسخ میدم...
Wamp Server همون نرم افزاری هستش که باهاش می تونید سایت تون رو روی سیستم تون طراحی و بعد به هاست (در اینترنت) منتشر کنید...
معمولا وقتی در حال اجرا باشه آیکنش رو می توید در sys Try (کنار ساعت ویندوز) مشاهده کنید...

موفق باشید/