PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با قسمت سبد خرید کامپوننت فروشگاه ساز جومینا

larten
09-03-2012, 05:59 PM
سلام خسته نباشید من با سبد خرید فروشگاه ساز جومینا مشکل پیدا کردم
من یک قالب از سری قالب های smart addons رو خریداری کردم با این ادرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این قالب اصلی هست که از فروشگاه ساز جومینا استفاده نشده. در قسمت بالای صفحه بخش کارت زمانی که روی اون کلیک میکنیم صفحه پرداخت یا به عبارتی سبد خرید ظاهر میشه و همینطور زمانی که محصولی رو انتخاب میکنین قسمت سبد خریید و یا ادامه خرید باز میشه که چیز معمولی هست

ولی در نسخه فارسی شده فروشگاه اینطور نیست و سبد خرید نمیاد و تنها باید از قسمت menu/vituamart/shopping cart
وارد بشی تا به بهش پرداخت وارد بشه
این هم ادرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

البته من عکس هایی رو هم زمیمه کردم که میتونید ببینید و این رو هم بگم که ثالب به صورت پیش فرض راست پسن رو ساپورت میکنه
اگر ممکنه از مدیران انجمن خواهش میکنم کمک کنن

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

safajuy
09-04-2012, 04:35 PM
سلام

دوست عزیز پیشنهاد میکنم از نسخه ی اصلی استفاده کنید و بعد فایل های زبان ویرچو مارت رو که fa-IR هست رو در داخل پوشه ی fa-IR بریزید

اینجوری از بروز اشکالات و دستکاری های احتمالی مطمئن خواهید شد

موفق باشید