PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک درباره گیر در loading مرحله آخر نصب جوملا

alireza ab
09-04-2012, 06:19 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز.

من یک قالب تجاری را از سایت p30template خریداری کردم و امروز صبح پکیج نصبی این قالب برای من ارسال شد. و من هم اقدام به نصب آن بر روی هاست لینوکسی خود کردم و همه مراحل مانند همیشه طی شد ولی در نصب در مرحله آخر که اطلاعات admin را وارد می کنیم و اطلاعات نمونه را نصب می کنیم پس از پر کردن اطلاعات هنگامی که می خواهم به مرحله پایانی بروم در قسمت لودینگ مدت ها گیر می کنه.

در ضمن من پوشه installation رو پاک کردم و خواستم وارد administrator بشم که نشد.

و همینطور هاست را چند بار reload کردم و بسته نصبی رو دوباره آپلود کردم وباز هم همین مشکل پیش اومد.

و به پشتیبان هم 1 ساعت پیش تیکت دادم و منتظر جوابشون هستم..
خیلی خیلی ممنون میشم اگر دوستان بتونند مشکل من رو سریع تر حل کنند

بازم ممنون

joomhost.net.co
09-04-2012, 08:36 PM
مگر اینکه اینجا قرارش بدی تا ما هم نصبش کنیم / صبور باشید تا پشتیبانی

shmata
09-05-2012, 05:12 AM
باید از طریق هاست پرمیشن پوشه installation به 777 تغییر بدید (برای اینکه بتونید از قسمت administrator پاکش کنید)
اگر در مرحله آخر هستید میتونید از طریق هاست این پوشه را پاک کنید (مشکل تون حل میشه) و از سایت تون استفاده کنید .

alireza ab
09-05-2012, 07:07 AM
مگر اینکه اینجا قرارش بدی تا ما هم نصبش کنیم / صبور باشید تا پشتیبانی

دوست عزیز همینطور که میدونید قالب فقط رو دامینی که به سایت p30template میدی license میشه و روی دامنه های دیگر قابل نصب نیست.

alireza ab
09-05-2012, 07:08 AM
باید از طریق هاست پرمیشن پوشه installation به 777 تغییر بدید (برای اینکه بتونید از قسمت administrator پاکش کنید)
اگر در مرحله آخر هستید میتونید از طریق هاست این پوشه را پاک کنید (مشکل تون حل میشه) و از سایت تون استفاده کنید .

دوست عزیز همونطور که تو توضیحات گفتم این کار رو کردم ولی جواب نداد

shmata
09-05-2012, 07:33 AM
قالب های license دار معمولا دارای پشتیبانی هستند . شاید مواردی رو در بسته جوملا تون لحاظ کردند که ازش بی خبریم . پیشنهاد میکنیم از طریق پشتیبانان محصولی که خریداری کردید این مشکل را پیگیری کنید .