PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جستجو در سایت

skh_med
09-04-2012, 08:16 PM
سلام .
من هر جستجویی در سایت انجام می دم می نویسه forbidden . جالب اینجاست که کلمات فارسی رو اینجوری ارور می ده و وقتی انگلیسی تایپ می کنم جستجو کار می کنه . لطفا راهنمایم کنین

joomhost.net.co
09-04-2012, 08:28 PM
اسکرین شات میزاری؟ چرا forbidden !!! / باید ارور 404 بده

shmata
09-05-2012, 05:14 AM
آیا محتوای فارسی دارید ؟( منوها و مطالب و مجموعه و بخش و ...) از قسمت جستجو این گزینه هارا انتخاب کنید و مجددا تست کنید .
آدرس سایت ؟

skh_med
09-05-2012, 11:35 AM
بله محتوای فارسی دارم . گفتم که در جستجویی که در صفحه اول هست وقتی کلمه فارسی می نویسم
Forbidden You don't have permission to access /portal/index.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

اما با کلمه انگلیسی مشکلی نداره . کمکم کنید

novinfard
09-05-2012, 02:50 PM
بله محتوای فارسی دارم . گفتم که در جستجویی که در صفحه اول هست وقتی کلمه فارسی می نویسم
forbidden

you don't have permission to access /portal/index.php on this server.
Additionally, a 404 not found error was encountered while trying to use an errordocument to handle the request.

اما با کلمه انگلیسی مشکلی نداره . کمکم کنید

در ادامه ی صحبت دوستانم،

به نظر میاد این اشکال مربوط به سرور هست، نه خود جوملا به صورت کاملا مستقیم.

آدرس های seo را اگر فعال هست غیرفعال کنید و ببینید مشکل حل میشه یا نه.

skh_med
09-05-2012, 06:53 PM
با سلام سئو فعال نیست . در ضمن من روی همون دومین سایت دیگه ای دارم از جوملا که جستجوش کار می کنه . لطفا کمکم کنید . بازم می گم وقتی فقط فارسی می نویسم ارور می ده و در انگلیسی راحت جستجو می کنه

joomhost.net.co
09-05-2012, 08:05 PM
کو ببینم! چرا سایت رو نمیزاری ببینیم!