PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درخواست قالب آموزشی برای سایتم(مثل این سایت ها)

yas3548
09-05-2012, 06:43 AM
سلام
من نمیدونم که سیستم مدیریت محتوای این سایت ها چی هست ولی هر طور شده مثل این قالب هابا اسلاید شو باری جوملا2.5.6 بذارید.
من چند تا قالب آموزشی برای سایتم می خواستم که اسلاید شو هم داشه باشه.
مثل قالب های این سایت ها:
سایت اول:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سایت دوم:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سایت سوم:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لطفا یکی جواب بده.لازمش دارم:confused::confused:

yas3548
09-06-2012, 03:48 AM
پس چی شد.کسی نیست که جواب من رو بده؟
یعنی کسی تو جوملا فارسی همچین قالب هایی رو سراغ نداره؟خواهش میکنم اگه کسی همچین قالب هایی رو داره برای دانلود بذارتش......!!!!!
به من ایمیل بزنید
amirghamti@yahoo.com

safajuy
09-06-2012, 09:24 AM
سلام

دوست عزیز چنین قالب هایی اختصاصی طراحی شدند و فکر نکنم ریپ شده ی اون ها در نت موجودباشه

برای جستجوی قالب هامی تونید کلمه ی "joomla+free+template" رو در گوگل سرچ کنید :)

موفق باشید

yas3548
09-06-2012, 10:09 AM
اون وقت اگر من این عبارت رو سرچ کنم سایت خارجی هستند و فکر نکنم قالب هایی که تو این سایت ها باشه فارسی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

safajuy
09-06-2012, 12:53 PM
به جستجوی خودتون گزینه ی rtl رو اضافه کنید که راستچین هم ساپورت کنه

موفق باشید