توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با bt login ("رمز ورود یا نام کاربری وارد شده صحیح نمیباشد")
irantej
09-06-2012, 09:06 PM
با سلام. دوستان عزیز وقتی bt login رو نصب کردم و اطلاعات ورود که 100% صحیح هستند را وارد می کنم میگه
"رمز ورود یا نام کاربری وارد شده صحیح نمیباشد" در حالی که بعد از یه رفرش کاربر لاگین شده می شود. اشکال از چیست؟
irantej
09-06-2012, 11:39 PM
من با هر 4 مرورگر معروف تست کردم و ماژول ورود دیگری نیز فعال نبود (بغیر از جومسوشیال) و این افزونه را هم از چند سایت گرفتم که نتیجه در همه آنها یکی بود. دوستان لطفا کمک
irantej
09-08-2012, 05:10 PM
کسی کمک نمیکنه؟
P30Yaran
09-08-2012, 08:06 PM
سلام
خواهرم کارهایی رو که میگم انجام بدید انشاا... مشکلتون برطرف میشه ! (اگه نشد باید بررسی کنیم تا بفهمیم مشکل از چیه)!
1- کش مرورگر رو پاک کنید !
2- کش سایت رو پاک کنید !
3- میزان کش (زمان) رو تغییر ندادید؟ (اگه تغییر دادید برگردونید به حالت اولیه)!
* از چه زمانی این مشکل وجود داشته ! از اول که نصب کردید؟! چه تغییراتی دادید؟!
موفق باشید
novinfard
09-08-2012, 08:50 PM
سلام،
اگر صحبت های شما دقیق باشد، به نظرم میاد که دلیل این مورد استفاده از token نامعتبر است. در این صورت اشکال از ماژول هست، ابتدا از این که آخرین نسخه ماژول را استفاده می کنید مطمئن شوید، و سپس برای رفع اشکال به سازنده افزونه مراجعه کنید.
مهدی.
09-09-2012, 12:59 PM
سلام
در صورتی که مشکل شما حل نشده است لطفاً اطلاعات هاست و جوملا را برای بنده ارسال فرمایید تا بررسی کنم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.