توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر رنگ و فونت در داخل فرم contact-rsform و فرم عضویت
leila.agh
09-08-2012, 05:01 AM
با سلام وخسته نباشید
من هرچی در قسمت css جوملا تغییر رنگ فونت رو برای فرمها ( فرم عضویت -فرم تماس و rsform )عوض کردم اتفاقی نیفتاد.
رنگ فونتهای داخل همه فرمها خاکستری است و من می خوام تغییرش بدم حتی در قسمت پوشه کامپوننتها در پوشه administrator هم هر تغییری دادم نشد
لطفا کمکم کنین
shmata
09-08-2012, 08:21 AM
آدرس سایت تونو بدید
leila.agh
09-08-2012, 08:41 AM
اسم سایت I*R*a*n*a*l*b*o*r*z*g*r*o*u*p.com
ممنون
shmata
09-08-2012, 09:56 AM
به آدرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بروید و کد زیررا به انتهای فایل اضافه کنید :
#contactForm{font-weight:bold;font-size:14px;color:#ff0000}
leila.agh
09-08-2012, 10:16 AM
سلام مجدد
ااین کد شما رنگ اسم فیلدها را تغییر می ده من می خواهم رنگ فونت جایی که بازدیدکنندگان فرم را پر می کنند تغییر رنگ بده .مثلا جلوی نام هر چی که تایپ می کنند رنگش خاکستری کم رنگ است و نمی خام این رنگ باشه.
و این مشکل را در فرم ایجاد حساب کاربری و فرم تماس با ما هم دارم
ممنون
shmata
09-08-2012, 01:53 PM
از contactForm# برای استایل دادن استفاده کنید property هایی که من گذاشتم فقط برای تست اینه که شما میتونید فونت و تغییر بدید منتها کد رنگ و اندازه و ... سلیقه ایه و خودتون میتونید اینکارو انجام بدید با روشی که ارائه شد .
leila.agh
09-09-2012, 06:12 AM
سلام دوست عزیز
مشکل من رنگ فیلدهای فرم نیست من می خوام رنگ فونتهای داخل فیلد که بازدیدکنندگان فرم را پر می کنند خاکستری نباشد من می خوام رنگ متن داخل فیلد ها عوض بشه
من این مشکل را با فرم تماس با ما هم دارم اگر سایت رانگاه کنین در متن داخل فرمها همش خاکستری است
مهدی.
09-09-2012, 09:57 AM
سلام
آر اس فرم این قابلیت رو داره که شما براش قالب جداگانه ای رو ایجاد کنید.
اگر از نسخه pro این کامپوننت استفاده میکنید در قسمت پراپرتیس فرم قابلیت انتخاب قالبهای پیشساخته رو داره.
اگر خیر پیشنهاد میکنم از بریزینگ فرم 1.7.5 استفاده کنید که بسیار قدرتمند از آر اس فرم رایگان هستش و رنگ آمیزی دلخواه شما را نیز دارد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
leila.agh
09-09-2012, 10:06 AM
مرسی از راهنمائیتون و ببخشید که اذیتتون می کنم ولی من فکر می کنم این مشکل روی سایت کلی است و از یک جای مشترک ست شده چون رنگ فونتهای داخل فیلد که بازدیدکنندگان فرم را پر می کنند هم در در فرم ایجاد حساب کاربری و هم در فرم تماس با ما و همدر فرم ار اس فرم خاکستری است من فکر می کنم کلی است ؟
آیا درست فکر می کنم؟
ممنون از همکاری شما
shmata
09-09-2012, 11:24 AM
به آدرس
templates/maroonhost-fashion-look/css/template.css
بروید و در خط 49
input { color: #000; outline: none; margin: 0; }
این رو جایگزین کد قبلی کنید مشکل تون حل میشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.