توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای راه اندازی چت روم مثل روم یاهو
zagros
09-08-2012, 10:43 AM
سلام دوستان.
من میخوام برای سایتم که با جوملا 2.5 طراحی کردم یه چت روم راه اندازی کنم.
میدونم توی همین انجمن درباره این قضیه بحث شده.
من چنتا سوال تخصصی دارم:
1 - چت رومهای جوملا سرور قوی میخاد یا روی همین سرور های معمولی هم جواب میده؟
2- کسی نمونه ای از سایتی که از این ماژول های چت روم جوملا استفاده کرده باشه سراغ داره که بتونیم کار این ماژول ها رو زنده و آنلاین ببینیم؟
3- اگر که ماژول خوب و حرفه ای سراغ ندارید چه اسکریپتی رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون میشم که کلاً تخصصی در مورد این قضیه صحبت کنید چون مطمئنم علاوه بر من دوستان دیگه ای هم هستن که منتظرن از تجربیات ارزشمند شما عزیزان استفاده کنن.
با تشکر قبلی از راهنمایی های شما بزرگواران
مهدی.
09-09-2012, 03:48 PM
سلام
سیستمهای چت باکس عموماً پراسس بالایی از سرورها میگیرن و به هر حال فشار بالایی به سرور شما خواهد آمد و فرقی نمیکند که در جوملا باشد یا اسکریپت جدا
برای جوملا مورد خاصی ندیدم که بتونم بهتون معرفی کنم. اما به شما پیشنهاد میکنم سایت پیسیول رو بررسی کنید شاید مورد خاصی اونجا پیدا کردید !
به شما پیشهاد میکنم از سورسهایی استفاده که از جاوا بهره میگیرند ! فشار کمتری خواهند داشت برای سرور شما !
اگر مورد خاصی بود همینجا پیگیری کنید. اگر در توانم باشد حتماً کمکتون خواهم کرد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
zagros
09-09-2012, 09:26 PM
با تشکر فراوان از لطف شما.
ممنون میشم این لینک رو چک کنید و به من بگید که از نظر پایین آوردن سرعت هسات و بهینه بودن و همچنبن امکانات لازم برای یک چت روم متوسط نه چندان حرفه ای به دردم میخورن یا نه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1pbmciO2k6MjtzOjQ6ImNvbSciO2k6MztzOjQ6Iidjb20iO2k6 NDtzOjU6ImNvbSdzIjtpOjU7czo1OiJjb20nLiI7aTo2O3M6ND oia2lkZSI7aTo3O3M6NToia2lkZXMiO2k6ODtzOjg6ImNvbSBr aWRlIjt9
با تشکر فراوان:rose:
مهدی.
09-09-2012, 10:36 PM
سلام
اینکه یک شات باکس هست و نه یک چت روم شبیه روم یاهو !!
اگر این کارتون رو راه میندازه سیستم کافی و خوبی هست و فشاری هم به سرور شما نخواهد آورد که محسوس باشه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
zagros
09-10-2012, 11:31 AM
من متاسفانه با این کار نکرده بودم و نمیدونستم که فقط یه شات باکسه
این خوبه ولی امکان چت خصوصی توش وجود نداره.
آیا چیزی شبیه به این که امکان چت خصوصی بین کاربرها هم وجود داشته باشه سراغ دارین برای جوملا؟
یا اسکریپتی که ساده باشه و همون کار رو انجام بده؟
بازم ممنون از راهنمایی شما
مهدی.
09-10-2012, 12:53 PM
برای جوملا مورد خاصی ندیدم ! و این رو در ارسالهای قبلی نیز اشاره کردم.
شاید دیگران افزونه ای را دیده باشند و به شما معرفی کنند. باید منتظر باشید تا این دوستان در این تاپیک شرکت کنند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.