PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر پسورد در مدیریت جوملا

naderfarid
09-08-2012, 07:38 PM
با سلام
من پسورد و رمز عبور به بخش مدیریت را فراموش نکردم ولی هر چند سعی کردم نتوانستم وارد بخش مدیریت جوملا بشم این بود که تصمیم گرفتم از قسمت PHPMyAdmin اقدام به تغییر پسورد نمایم. این اولین بار من نیست که اینکار را انجام میدهم و همیشه هم در این زمینه موفق بودم اما اینبار فرق میکنه به این صورت که هر چه رمز را وارد میکنم و کلید GO را میزنم باز هم نمی توانم وارد بخش مدیریت جوملا بشم. به مراجع دیگر هم مراجعه کردم مانند لینک زیر

این لینک که مربوط به ویکی جوملا هست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AF%D9%86_%DB%8C%D9%88%D8%B2%D8%B1_%D9%88_%D9%BE %D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1% DB%8C%D8%AA_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)

و دقیقا تمام دستورات را نکته به نکته انجام دادم ولی باز هم نمیتوانم وارد مدیریت جوملا بشم.
خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید

shmata
09-09-2012, 11:19 AM
سایت تون در لوکال است یا سرور ؟
(یک دفعه من با یک هاست ویندوزی در سرور این مشکل رو داشتم که با تعویض هاست مشکلم حل شد )

مهدی.
09-09-2012, 11:29 AM
سلام

اگر این مشکل را هنوز دارید

وارد پی اچ مای ادمین بشید و در فیلد مربوطه رمز خود را بنویسید و مقدار را md5 انتخاب کنید و بعد بجای رمز شما یک رمز کدنگاری شده قرار خواهد گرفت !

اگر این مشکل پابرجا بود و نتونستید حل کنید اطلاعات هاست را برای بنده ارسال کنید بررسی میکنم.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Pr0grammer
09-12-2012, 04:34 PM
من پسورد و رمز عبور به بخش مدیریت را فراموش نکردم ولی هر چند سعی کردم نتوانستم وارد بخش مدیریت جوملا بشم

یه نگاه به این تاپیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بندازید، شاید مشکل تون این باشه!

takab1
09-12-2012, 05:59 PM
اگر سایتتون در لوکال نیست میتونید از خود سایتتون آدرس ایمیلتون رو بدید تا براتون ارسال کنه در قسمت فرآموشی نام کاربری و رمز عبور .