PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش آیکون های چاپ و ..در ماژول گلوبال نیوز

Nasim19
09-09-2012, 08:02 AM
سلام
من از ماژول گلوبال نیوز برای نمایش اخبار در صفحه ی اصلی سایت استفاده می کنم . ولی در خبر ها آیکون های چاپ و ایمیل و پی دی اف نشون داده نمی شن و به صورت لینک و نوشته نشون داده می شن.می خواستم ببینم راهی هست که درست نشون داده بشه؟

لینک عکس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

amirsam_1
09-09-2012, 09:29 AM
سلام

شما در پارامترهای افزونه آیا نمایش آیکون رو فعال کردید؟

موفق باشید

مهدی.
09-09-2012, 11:45 AM
سلام

اگر در تنظیمات کامپوننت محتوا مشخص نکرده باشید که تصاویر نمایش داده نشه مشکل از طرف قالب هستش.

بهترین راه این هست که بررسی کنید با قالبهای دیگه هم این مشکل رو دارید ؟ مثلاً قالب پیشفرض جوملا !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Nasim19
09-10-2012, 04:40 AM
amirsam : ممنون از پاسخ . اما در پارامتر های ماژول نمایش آیکون وجود ندارد ...!
مهدی : ممنون از پاسخ . این گلوبال نیوز ماژول هست و نمی دونم این کامپوننت محتوایی که گفتید منظورتان همون تنظیمات ماژول بوده یا جای دیگری منظورتان است؟

Nasim19
09-10-2012, 04:46 AM
الان قالب های پیش فرض جوملا رو هم امتحان کردم واسه اونا هم دقیقا به صورت نوشته ی لینک شده نشون می داد و آیکونی در کار نبود.

مهدی.
09-10-2012, 06:01 PM
خب سورس ماژول را باز کنید و کدهاش رو بخونید ببینید اصلاً درست نوشته شده یا نه :)

من گلوبال نیوز رو نمیدونم چی هستش ! کار نکردم باهاش !

اگر تصویری رو نمایش نمیده مشکل از ماژول هست و باید اصلاح بشه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست