PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال لطفا مشکل من رو بررسی کنید

sima.minaii
09-09-2012, 02:55 PM
با سلام
من یکبار جوملا 254 رو نصب کردم و در ورود به مدیریت با خطای404 روبرو شدم و چون راه حلی پیدا نکردم، از مدیریت هاستم درخواست ریست کردم و اینبار جوملا را از طریق ftp دانلود کردم که چند خطادر پوشه هایadminester,libraries,media,modules,plugins,t emplates قرار داشتند و الان که وارد نصب میشم با ورود به صفجه انتخاب زبان دکمه ورود کار نمیکنه، این رو هم اضافه کنم جوملا رو روی سرور مچازیwampserver نصب کردم و با چنین مشکلاتی مواجه نشدم.
من از مدیریت هاست در مورد پشتیبانیjson پرسیدم و گفتند که سرور کاملا با جوملا سازگار هست
من اکثر تاپیک ها رو خوندم ولی مشکلم حل نشد،مثلا firefox بودن اینترتم یا فعال بودن جاوااسکریپت
از پاسخگویتان بسیار ممنونم

P30Yaran
09-09-2012, 03:00 PM
سلام
دوست عزیز فیلم تهیه شده رو مشاهده کردید ؟
طبق اون انجام بدید ببینید مشکلتون برطرف میشه یا خیر!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مشکل رفع نشد بگید تا بررسی کنیم
موفق باشید

sima.minaii
09-09-2012, 03:12 PM
سلام
ممنونم از شما، من راه نصب را بلدم،اگه تاپیک را کامل خوانده باشید،من گفتم بر روی سرور نصب کردم و همچنین بر روی سرور مجازی.
چنین مشکلی میتواند ناشی از چی باشه،هم خطای 404 در صفحه ورود مدیریت و هم کار نکردن دکمه ورود که دربالای صفحه#index.php می اید
باتشکر فراوان

مهدی.
09-09-2012, 06:49 PM
سلام

اگر مطمئن هستید که شما مراحل نصب را با دقت سپری میکنید و سرور سازگار است اطلاعات سرور و هاست خود را ارسال کنید برایتان نصب خواهم کرد!!

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

P30Yaran
09-09-2012, 07:16 PM
سلام
ممنونم از شما، من راه نصب را بلدم،اگه تاپیک را کامل خوانده باشید،من گفتم بر روی سرور نصب کردم و همچنین بر روی سرور مجازی.
چنین مشکلی میتواند ناشی از چی باشه،هم خطای 404 در صفحه ورود مدیریت و هم کار نکردن دکمه ورود که دربالای صفحه#index.php می اید
باتشکر فراوان
سلام
با کسب اجازه از جناب آقا مهدی عزیز
باید عرض کنم خدمتتون که : شما می تونید دستی نصب کنید !
فولدرها رو آپلود کنید
دیتابیس بسازید
دیتابیس ایمپورت کنید
فایل کانفیگ رو ویرایش و اطلاعات دیتابیس ساخته شده رو داخلش وارد کنید !
این روش رو هم میتونید تست کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه یا خیر
موفق باشید