PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه ی گذاشتن ایکون در کنار مطالب

ehsab222
09-09-2012, 04:27 PM
سلام
من یک افزونه میخوام "ماژول،پلاگین و کامپوننت" که با اون بتونم یک سری ایکون رو کنار هر مطلب قرار بدم
برای اینکه دقیقا متوجه بشین وارد این لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 9%81%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF%20%20) شین! اگه دقت کنید یک ایکون نارنجی رنگ که داخل اون عبارت نازک نوشته شده می بینید من دقیقا میخوام یکسری ایکون که با موضوعات مطلبم مرتبط اند کنار مطلب سایتم قرار بدم

اما یک درخواست دیگه هم مرتبط با این درخواستم دارم ببنید این سایتی که در بالا لینکش رو قرار دادم برای بخش های مختلف یکسری لوگو ایجاد کرده مثلا وقتی وارد بخش نازک میشد(همین صفحه ای که لینکش رو دادم میتونید ببینید.!) لوگو به نازک نارنجی تغییر پیدا میکنه!
چطور میشه چنین کاری کرد؟؟

مهدی.
09-10-2012, 10:18 PM
سلام

به نظر من اینکار رو از طریق قالب انجام داده اند ! یا شاید پلاگینی مخصوص اینکار نوشته باشند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ehsab222
09-11-2012, 08:45 AM
ممنون از اینکه پاسخ دادید!
یعنی برای ایکون کنار مطلب که با توجه به موضوع انتخابی ظاهر میشه پلاگین نوشته شده؟؟ من فکر میکردم که یک ایکون تعریف کردن مثل قالب پیشفرض جوملا که ایکون ایمیل و چاپ دارد اونا هم اومدن و یک ایکون درست کردن! من جون مبتدی هستم چیز زیادی نمیدونم شما چطور فکر میکنید؟
شما میتومنید چند منبع برای اموزش پلاگین نویسی معرفی کنید!

مهدی.
09-11-2012, 12:39 PM
در حقیقت ممکن هست همین ایده شما رو هم پیاده کرده باشند که بصورت پیشفرض باید از سورس قالب اینکار انجام شده باشه و خودکار عمل بکنه و IF , ELSE هایی رو باید قرار داده باشند و ... !

اما استاندارد ترین کار ممکن نوشتن یک پلاگین به این منظور هست.

بهترین اسنادی که میتونید از اونها مطالعه داشته باشید در سایت جوملا منتشر شده است

docs.joomla.org

هیچکس تنهاتر از خدا نیست