توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تنظیم اندازه هدر سایت
mmkh132
09-10-2012, 04:52 PM
سلام
وقت بخیر
ببخشید من یه مشکلی توی تغییر اندازه سایز هدر این قالب داشتم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یه نگاهی به سایت بندازید
هدرش خیلی کوچیک بود، من لوگوی (گروه صنعتی افر) بزرگتر اپلود کردم اندازه هدر سایتم بزرگتر شد، ولی لوگوی بزرگتر که گذاشتم لوگو رو توی یه بلوک نشون میده، لوگو کامل مشخص نیست
میشه راهنمایی کنید از کدوم قسمت باید اقدام کنم که پیش فرض اندازه هدر سایتم همینقدر باشه ولی لوگو رو درست نشون بده
الان انگار یه مربع انداختن روی لوگو فقط یه بخشش پیداست.
ممنون
مهدی.
09-10-2012, 11:33 PM
سلام
قالب شما تجاری است و از سری قالبهای راکت تم هست و نمیتونیم اینجا کمک خاصی به شما بکنیم !
اما در تنظیمات قالب بخشی هست که میتونید لوگو رو اندازش رو مشخص کنید که تغییر بکنه یا نکنه ! :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
totonchia
09-20-2012, 01:47 PM
سلام
وقت بخیر
ببخشید اگه جای مطرح کردن مشکل من اینجا نیست، ولی هیچ جای دیگه پاسخگو نیستن.
من با نرم افزار OJS وب سایت یک مجله رو طراحی کردم، تنها مشکل من با هدر سایت هست.
هدر سایت یک عکس هست و در رزولوشن های بالاتر از 1024 *768 با مشکل مواجه میشه و درست نشود داده نمیشه.
(عکس هدر رو داخل کد css قالب قرار دادم)
آدرس سایت مجله:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا راهنمایی فرمایید که باید چکار کنم تا با هر رزولوشنی سازگار شود؟
با تشکر
shmata
09-21-2012, 04:49 AM
سلام
وقت بخیر
ببخشید اگه جای مطرح کردن مشکل من اینجا نیست، ولی هیچ جای دیگه پاسخگو نیستن.
من با نرم افزار OJS وب سایت یک مجله رو طراحی کردم، تنها مشکل من با هدر سایت هست.
هدر سایت یک عکس هست و در رزولوشن های بالاتر از 1024 *768 با مشکل مواجه میشه و درست نشود داده نمیشه.
(عکس هدر رو داخل کد css قالب قرار دادم)
آدرس سایت مجله:
لطفا راهنمایی فرمایید که باید چکار کنم تا با هر رزولوشنی سازگار شود؟
با تشکر
ورود تونو به انجمن خوشامد میگم .
به آدرس
و در فایل common.css در خط 94
به جای دستور width قبلی width زیر را کپی کنید مشکل تون حل میشود
#container{
width:969px important!;
}
mood-sports
09-29-2012, 09:28 AM
هدر رو باید از کجا عوض کنم میشه توضیح بدین
kianesfahan
09-29-2012, 09:35 AM
هدر رو باید از کجا عوض کنم میشه توضیح بدین
با عرض سلام .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمائیم .
لطفا قوانین انجمن را مطالعه کنید و سوال جدید در تایپیک جدید .
اما پاسخ سوال شما :
کدام سایت را می خواهید هدرش را تغییر بدهید ؟
ادرس سایت را درج کنید تا بتوانمی راهنمایی کنیم .
موفق باشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.