توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرچومارت
index.mailbox
09-18-2012, 09:13 AM
سلام
یه شمای کلی از ویرچومارت فارسی میزارید؟
من الان کلی دردسر کشیدم تا آخرین نسخه رو پیدا کردم / در حال حاضر دارم ترجمه 2.0.6 رو روی 2.0.10 استفاده میکنم انگار قرار هست ترجمه 2.0.8 بیاد البته
خوب مشکل اصلی من اینه
قیمت محصول رو ریال انتخاب میکنم اما بازم تو بخش کاربری یورو رو نمایش میده! چرا؟ v*p*n رو چک کردم جوملا فارسی و اورجینال رو هر دو امتحان کردم اما نشد!!!!؟؟؟
توی تب Configuration یه بخش داره بنام Currencies و تمام واحد های پولی رو تو خودش داره / منم قیمت محصول رو ریال انتخاب کردم، فکر کنم همین کافی باشه و اینکه من میخوام بسته به ip واحد پولی هم تغییر کنه / میشه؟
safajuy
09-18-2012, 10:07 AM
سلام
تغییر واحد پولی با آی پی امکان پذیر نیست و باید افزونه ای متناسب با اون نوشته بشه که نمونه ی مشابهش رو ندیدم
برای تعیین واحد پولی یک قسمتی هم در تنظیمات کلی هست که میشه سیمبل مربوط به واحد پولی رو تغییر داد. به تنظیمات ویرچو مارت برید و به دنبال این گزینه بگردید
index.mailbox
09-18-2012, 10:37 AM
تب Configuration یه بخش داره بنام Currencies فقط همین مسیر رو من میبینم
اونکه اوتو واحد ها تغییر منه الان مسئله نیست فعلا من نمیتونم ریالش کنم!
میخوام مثل آمازون دیدید بسته به آی پی آدرس و واحد پولیش تغییر میکنه
index.mailbox
09-19-2012, 07:12 AM
قیمت ها درست شد، بخش Shop رو ندیده بودم
ولی یه مشکل دیگه دارم، من از ویرچومارت و جوملای اورجینال استفاده میکنم. و زبان فارسی رو برای جمولا نصب کردم و فایل زبان نسخه جومینا رو توی ویرچومارت ریختم حالا وقتی جوملا رو فارسی انتخاب میکنم نمیتونم تصویر برای محصول بگذارم.
index.mailbox
09-19-2012, 07:21 PM
کسی هست!
این ارور رو میده
vmError: exeSortSearchListQuery Table 'zoombox_virtuemart.nla4b_virtuemart_products_fa_i r' doesn't exist SQL=SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS l.`virtuemart_product_id` FROM `nla4b_virtuemart_products_fa_ir` as l JOIN `nla4b_virtuemart_products` AS p using (`virtuemart_product_id`) group by p.`virtuemart_product_id` ORDER BY p.virtuemart_product_id DESC LIMIT 0, 10
vmError: exeSortSearchListQuery Table 'zoombox_virtuemart.nla4b_virtuemart_categories_fa _ir' doesn't exist SQL=SELECT c.`virtuemart_category_id`, l.`category_description`, l.`category_name`, c.`ordering`, c.`published`, cx.`category_child_id`, cx.`category_parent_id`, c.`shared` FROM `nla4b_virtuemart_categories_fa_ir` l JOIN `nla4b_virtuemart_categories` AS c using (`virtuemart_category_id`) LEFT JOIN `nla4b_virtuemart_category_categories` AS cx ON l.`virtuemart_category_id` = cx.`category_child_id` WHERE cx.`category_parent_id` = 0 ORDER BY category_name ASC
Warning: array_unshift() [function.array-unshift (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: The first argument should be an array in /home/zoombox/public_html/virtuemart/administrator/components/com_virtuemart/models/manufacturer.php on line 104
index.mailbox
09-19-2012, 07:42 PM
هر جا که ویرچومارت باشه این ارور هست
vmError: exeSortSearchListQuery Table 'zoombox_virtuemart.nla4b_virtuemart_products_fa_i r' doesn't exist SQL=SELECT l.`virtuemart_product_id` FROM `nla4b_virtuemart_products_fa_ir` as l JOIN `nla4b_virtuemart_products` AS p using (`virtuemart_product_id`) group by p.`virtuemart_product_id` ORDER BY p.`created_on` DESC
index.mailbox
09-20-2012, 10:44 AM
مشکلاتم رو خودم برطرف کردم اما سوال اینجاست آیا کسی هست!؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.