PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ورود به مدیریت`

arabian
09-18-2012, 03:22 PM
سلام کسی نیست کمک کنه وقتی وارد مدیریت جوملا 2.5 میشم این پیغام رو میده(JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد ) چیکار کنم اولش اونطوری نبود بعد شد

torghoundy
09-18-2012, 05:51 PM
سلام
آخرین بار چه تغییری در سایت دادید؟
پلاگینی رو غیر فعال کردید یا فایلی رو حذف کردید؟

arabian
09-19-2012, 07:15 AM
اره هم پلاگین غیر فعال کردم هم مطالب اضافه جوملا رو حذف کردم مطالبی که در مورد جوملابود ولی نمیدونم کدوم پلاگین رو غیر فعال کردم

cafebeta
10-01-2012, 07:27 AM
با سلام خدمت همگی
منم از دیروز وقتی یوزر و پس رو می زنم می نویسه : تشخیص هویت ناموفق: دسترسی ناممکن
کارای که تو phpadmin نیز گفتن انجام دادم پس تغییر دادم ولی باز همین پیغامو میده

arabian
10-01-2012, 07:50 AM
دوست عزیز توتنظیمات پیکربندی جوملا باید تیک اهراز هویت رو غیر فعال کن البته الان دیگه نمیتونی وارد بشی چون مال منم نشد من کلا هاستم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و در تنظیمات دیگه اون تیک رو فعال نکردم خوشبختانه من جوملا رو تازه نصب کرده بودم هیچ اطلاعاتی روی هاستم نبود ولی شما رو نمیدونم چون اطلاعاتت پاک میشه

shmata
10-01-2012, 11:24 AM
وارد phpmyadmin شوید و از table ای که آخر نام extensions_ است رکورد plg_authentication_joomla را پیدا کنید و آنرا ویرایش کنید و enabled آنرا 1 کنید .